Zoek uw cruise!
earth
earth Bestemming
Vaargebied

kalender
boot Rederij
Rederij
Zeecruises

Riviercruises
Nu Zoeken

15 dagen Frans Polynesië & Stille Oceaan

Hapag-Lloyd Cruises
Europa 2 ******
Vertrekdatum 6/1/2023
Vanaf
€9396
Vaarroute
DagDatumHavens
16/01/2023
27/01/2023 Dag op zee
38/01/2023
49/01/2023
510/01/2023
611/01/2023 Dag op zee
712/01/2023
813/01/2023
914/01/2023
1015/01/2023
1116/01/2023
1217/01/2023 Dag op zee
1318/01/2023 Dag op zee
1419/01/2023
1520/01/2023


Europese topservice en unieke (expeditie)cruises
 • Zeer hoge standaard in luxecruises
 • Duitse degelijkheid en Europese hotelservice
 • Uitzonderlijke expeditiecruises onder begeleiding van natuurexperts

De wereld ontdekken met Hapag-Lloyd Cruises is in alle opzichten een exclusieve ervaring. Geen massatoerisme, maar een uitzonderlijke reis naar al even bijzondere bestemmingen.

Dat alles in een luxueuze omgeving en met een gepersonaliseerde Europese topservice. Het gerenommeerde schip EUROPA 2, dat door velen wordt beschouwd als ’s werelds meest luxueuze cruiseschip, biedt gevarieerde routes aan over gans Europa, Azië en de Caraïben.

 

Luxe & expeditie staan centraal 

Het nieuwe ‘state-of-the-art’ expeditieschip staat garant voor een nooit geziene cruise-ervaring met professionele expeditieleiders en wetenschappelijke begeleiding.

Het schip heeft een PC6-classificatie; met deze ‘Polar Code’ richtlijnen wil de Internationale Maritieme Organisatie het cruisen in onherbergzame gebieden veiliger maken. De schepen moeten dan ook voldoen aan een hele reeks regels op het vlak van de constructie, stabiliteit, veiligheid, milieubescherming en opleiding van de bemanning. PC6 betekent dat het schip door hoofdzakelijk eenjarig ijs kan varen.

Wetenschappelijke lezingen door (natuur)experts en de mogelijkheid tot zelfstudie in een speciaal daarvoor bestemde ruimte met gesofisticeerde smartboards en hoogtechnologische communicatie zorgen voor een onvergetelijke reisbeleving op een haast niet te evenaren niveau.

De rederij biedt trouwens niet alleen Antarctica en het Noordpoolgebied aan, maar evengoed tropische bestemmingen waaronder de Amazone. Zowel HANSEATIC inspiration als zusterschip HANSEATIC nature (dat voor een uitsluitend Duitstalig publiek is bestemd) beschikken over Zodiacs en een uitklapbare marina op de achtersteven waar je allerlei watersporten kan beoefenen. Gasten aan boord verblijven in 120 kajuiten en suites - de meeste met balkon – en vinden aan boord onder meer drie restaurants en een modern fitness- en wellnesscentrum.

 

Europa 2 ******
 (toon Dekplan)
Om anderen een stapje voor te blijven moet men zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Dat doet Hapag-Lloyd al meer dan 120 jaar. Zowel de persoonlijke service, het hoog gastronomisch niveau en de individuele reisprogramma's als de uitmuntende voorzieningen maken steeds weer indruk. Ook aan boord van de nagelnieuwe Europa 2 vindt u het comfort dat u gewend bent van Hapag-Lloyd. De nadruk ligt er zowel op wellness en fitness als op veelzijdig entertainment. Net zoals haar zusterschip Europa werd de Europa 2 gebouwd op de scheepswerf van St-Nazaire. Met de lancering van de Europa 2 in mei 2013 breekt een nieuw hoofdstuk aan in de rijke geschiedenis van Hapag-Lloyd. Het ontwerp van de Europa 2 is gebaseerd op de nieuwste trends in design en combineert een stijlvolle sfeer met de meest moderne technologieën. Het is werkelijk opvallend hoeveel plaats er voorzien is per passagier. Ruimte creëert vrijheid en die vrijheid wordt weerspiegeld in het ruim aanbod aan restaurants. Haute cuisine in Restaurant Weltmeere of liever Aziatisch in Elements ? Dit is slechts een greep uit de talrijke mogelijkheden waaruit u dagelijks kunt kiezen. U eet waar, wanneer en met wie u wenst. Ook op gebied van entertainment is er geen gebrek aan keuze.

Op de vraag waarom Hapag-Lloyd koos voor de naam Europa 2 en niet voor een totaal andere naam antwoordde de woordvoerder van de rederij dat de naamkeuze logisch is omdat Hapag-Lloyd het kwaliteitsniveau van de Europa wil verderzetten. De Europa 2 is de moderne, luchtige uitvoering van de Europa. Alhoewel beide schepen zich duidelijk van elkaar onderscheiden, hebben ze veel gemeen. De Europa 2 is een relatief klein, persoonlijk schip met ruime, luxueus uitgevoerde suites. De binnenhuisarchitecten bedachten een concept dat een zekere lichtheid en vrijheid schept en het schip een zekere moderniteit geeft. Niet alleen de uistraling van een schip bepaalt welk publiek zich ertoe aangetrokken voelt maar ook faktoren zoals de service en het oog voor kleine details die het schip een ziel geven zijn bepalend.

De service wordt verzorgd door 370 bemanningsleden die dag en nacht klaarstaan om de wensen van de maximum 516 gasten discreet maar efficiënt te vervullen. Excellente koks, butler service, concierge service en professionele kinderopvang voor kinderen vanaf 2 jaar dragen bij tot de perfecte cruise-ervaring. In het voorjaar van 2013 treedt Jan-Friedrich Akkermann, de geliefde kapitein van de Europa, met meer dan 30 jaar ervaring aan als kapitein van de Europa 2.

Aangezien Australië niet meteen bij de deur is, kies je hier maar beter meteen voor een lange en gevarieerde vaarroute. De meeste cruises die rondom het gigantische continent varen, beginnen of eindigen in Sydney, in de schaduw van de befaamde Harbour Bridge en de iconische Sydney Opera.

Natuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken: in Airlie Beach kan je het Great Barrier Reef bezoeken en Cairns wordt door een regenwoud begrensd. Het tropische Darwin, de hoofdstad van Northern Territory, is vernoemd naar Charles Darwin en de derde expeditie van de HMS Beagle. Exmouth is een onderwaterparadijs voor snorkelaars en duikers. Perth is ingesloten door de oceaan en een reusachtige woestijn en daardoor de meest geïsoleerde metropool van het land.

Albany ligt in een uitgestrekte baai en is de oudste koloniale nederzetting van West- Australië. Andere trekpleisters zijn het kosmopolitische Adelaide en tennismekka Melbourne. Veel cruiseschepen varen ook naar het desolate Tasmanië en Philip Island, een eiland waar de kleinste pinguïns ter wereld thuis zijn. 

Nieuw-Zeeland stond niet zomaar decor voor de trilogie van ‘Lord of the Rings’. De landschappen hier zijn even spectaculair en dramatisch dan hoe je ze in de films te zien krijgt. Het noordelijke eiland is warmer van klimaat en groener van vegetatie, het grotere Southern Island heeft grillige gebergtes, blauwe meren en diepe fjorden. Een klein weetje: in Nieuw-Zeeland wonen slechts 3,5 miljoen mensen maar wel 70 miljoen schapen.

De Stille Oceaan of Pacific bedekt een derde van het wereldoppervlak en is uitgestrekter dan alle continenten bij elkaar - een immens grote plas water met hier en daar een klein stukje land dat er bovenuit steekt. Een cruise is de beste manier om kennis te maken met een van de vele eilanden.

Frans-Polynesië groepeert vijf archipels, waaronder Nuka Hiva, het grootste van de Markieseilanden. Meer dan 1500 km verder vind je andere paradijselijke bestemmingen zoals Moorea, Bora Bora en Tahiti. 

Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Suite €9016
Veranda/Ocean Suite cat 1€9396
Veranda Suite€9396
Veranda Suite cat 4€11410
Grand Ocean Suite cat 6€15400

Inbegrepen
 • De cruise op basis van vol pension alle maaltijden aan boord
 • De gevulde minibar frisdranken en bier
 • Koffie en Thee in de suite
 • Alle entertainment aan boord
 • De Hapag-Lloyd Cruises annuleringsverzekering tot 80%
 • Stadsfietsen zijn beschikbaar na reservatie aan boord
 • De fooien aan boord
 • De havengelden en BTW
 • 1 uur internet / wifi per dag aan boord
Niet inbegrepen
 • Gebruik Mountainbike fietsen enkel middels excursie
 • De vluchten en transfers naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • De dranken aan boord
 • De excursies
 • Uw persoonlijke uitgaven
 • Uw persoonlijk annulerings- en bijstandsverzekering
Wil je meer weten?
Onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al je vragen.
Wil je even langskomen in onze kantoren? Graag !
Maak dan best even een afspraak zodat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken en je efficiënt kunnen verder helpen.

ATC Cruises gegevensverwerking

Als ATC Cruises - All Travel Consultants N.V. - zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de gebouwen van Water-Link)
B - 2018 Antwerpen
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATC Cruises verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATC Cruises ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATC Cruises. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATC Cruises bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van de reis, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATC Cruises dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATC Cruises van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATC Cruises kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: 7nfPiqThm5VfwxaNEoIYrg==