Norwegian Cruise Line Home
Rederijdetails  
Schepen  
900 aanbieding(en)  
17 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Norwegian Pearl ***+
 
Freestyle Cruising is het handelsmerk van Norwegian Cruise Line. Dit betekent dat u meer vrijheid hebt dan u doorgeens van een cruise zou verwachten. Zo is een smoking niet nodig als u daar niet voor te vinden bent. U bepaalt zelf wanneer, met wie en waar u eet. Sommige schepen hebben tien restaurants aan boord. Een wat andere aanpak dus.

De Norwegian Pearl vervoegt de vloot van NCL in november 2006. Dit schip is van dezelfde klasse als de Norwegian Jewel en is uitgerust met 2 hoofdrestaurants, 8 alternatieve restaurants (waaronder o.a. een Asiatisch restaurant, een steakhouse, een tapabar en een Italiaans restaurant), 14 bars en lounges, 3 zwembaden, 6 whirlpools, een kinderzwembad, een schoonheidssalon, een fitnesscenter, een joggingtrack, een sportveld voor basketbal, volleybal en tennis, een golf driving net, een winkelgalerij, een bibliotheek, een kaartruimte, een klimmuur, een bowling alley (de allereerste op zee) en meerdere kinderfaciliteiten (waaronder een Teen Club en een Video Arcade).
 
De Norwegian Pearl wordt gebouwd op de bekende Meyer Werft in Papenburg en zal in november 2006 opgeleverd worden. Het schip weegt 93.502 ton, heeft een lengte van 295 meter en een breedte van 33 meter en biedt plaats aan 2.466 passagiers en 1.154 bemanningsleden.

De Norwegian Pearl zal haar eerste cruise maken op 2 december 2006. Zij zal vooral in Alaska, in de Caraïben en door het Panamakanaal varen. Met dit nieuw schip breidt Norwegian Cruise Line de innovatie “Freestyle Cruising” trend nog verder uit. De Norwegian Pearl biedt nog meer faciliteiten en nieuwigheden dan haar voorgangers.
 
De Norwegian Pearl ****** telt maar liefst 14 bars en lounges aan boord, maar de restaurants zijn natuurlijk ook de moeite waard. In totaal zijn het er 10, die alle een verschillende keuken aanbieden waaronder Aziatisch, Italiaans, Spaans en Amerikaans.

Golf oefenen of joggen over het dek, alles kan. 's Avonds biedt dit schip een keur aan entertainment. Dit kan zijn in de disco, magische optredens of een gokje wagen in het casino. De gasten aan boord van de Norwegian Pearl mag het aan niets ontbreken

Norwegian Cruise Line lanceerde onder de naam 'Freestyle Dining' een veelvoud aan dinerformules. De traditioneel ingestelde cruiseliefhebber zal zijn gading vinden in de diners die op twee vaste tijdstippen opgediend worden. Daarnaast kunnen liefhebbers à la carte gaan eten in één van de vele gespecialiseerde restaurants. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om op eender welk tijdstip van de dag een maaltijd te nuttigen in buffetvorm. In bepaalde restaurants is het aangewezen om op voorhand te reserveren en moet er extra betaald worden.

De kledingcode is verzorgd casual voor alle eetgelegenheden. Op cruises van zeven nachten en langer wordt een avond voorzien waar een formele klederdracht gevraagd wordt. Het laatavond chocoladebuffet blijft één van de favoriete cruisegebeurtenissen.
 
Zoals aan boord van alle cruiseschepen zijn de hutten ook op de schepen van NCL ingedeeld in verschillende categorieën. Deze bestaan vooral uit binnen- en buitenhutten en suites. Elke van deze hutten is ten minste uitgerust met 2 bedden (of dubbel bed), tv, bureau en badkamer met douche. Hoe hoger de categorie, hoe meer luxe.

-----------------------------------------------------------
S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N
-----------------------------------------------------------

Schip : Norwegian Pearl ****
Rederij : Norwegian Cruise Line
Tonnage : 93.502 ton
Lengte : 295 meter
Breedte : 33 meter
Diepgang : 8 meter
Ingebruikname : december 2006
Passagiersdekken : 12
Passagiers : 2.466
Bemanningsleden : 1.154
Hutten : 1.186
 
 
 
 
  © 2020 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises