Norwegian Cruise Line Home
Rederijdetails  
Schepen  
900 aanbieding(en)  
17 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Pride of America ***+
 
Freestyle Cruising is het handelsmerk van Norwegian Cruise Line. Dit betekent dat je meer vrijheid hebt dan je normaliter van een cruise zou verwachten. Zo is een smoking niet nodig als je daar niet voor te vinden bent, je bepaalt zelf wanneer, met wie en waar je eet. Sommige schepen hebben tien restaurants aan boord. Een wat andere aanpak dus.

Dit schip heeft als bestemming de eilanden van Hawaii en het thema aan boord is Amerikaans. Het Capitool Atrium dat 8 dekken hoog is, werd gebaseerd op het Capitool in Washington. Voor het open dek en het zwembadgedeelte liet men zich inspireren door Miami South Beach en het Art Deco district. Een schip van 2005 met 8 restaurants, 10 bars, 2 zwembaden, 4 jacuzzis, jogging track, tennis, basketbal, golf driving, fitness, spa, winkelgalerij, casino, …
 
Norwegian Cruise Line is een echte vernieuwer in de cruisesector. Deze maatschappij wordt vooral gewaardeerd voor haar uitstekend entertainmentaanbod, fitnessprogramma's en sportieve activiteiten. Verder beschikken de cruiseschepen van NCL over erg vriendelijk personeel en een voortreffelijke keuken. Vandaar dat Norwegian Cruise Line in de eerste plaats actieve reizigers en gezinnen aantrekt.

Aan boord van de Pride of America komen de kinderen niets tekort. Speciaal voor de kinderen is er een bioscoop, een computerzaal, een Teen Club, een Video Zone en niet te vergeten het speciaal kinderzwembad. Elke dag wordt er een apart activiteitenprogramma opgesteld voor de kinderen. Zo kunnen de kinderen zich lekker amuseren terwijl de ouders even kunnen ontspannen.

De Pride of America is een prettig en ruim schip met attente bediening door vriendelijk personeel. In de “Top of the Crown” oberservatie lounge is het prettig toeven en deze biedt een prachtig uitzicht rondom. Ook de overige lounges en bars zijn comfortabel en het schip beschikt tevens over een internetcafé, een bibliotheek en een aparte ruimte voor tieners met dansvloer, lichtinstallatie en sapbar.

Indien u graag actief wenst te zijn tijdens uw vakantie dan hebt u keuze uit verschillende sportactiviteiten zoals jogging, aerobic, steps, enz, maar u kan eveneens actief deelnemen aan computerlessen, lezingen, gezondheidsseminaries, kookdemonstraties, enz. Een overvloed aan verschillende activiteiten.
 
Norwegian Cruise Line lanceerde onder de naam 'Freestyle Dining' een veelvoud aan dinerformules. De traditioneel ingestelde cruiseliefhebber zal zijn gading vinden in de diners die op twee vaste tijdstippen opgediend worden. Daarnaast kunnen liefhebbers à la carte gaan eten in één van de vele gespecialiseerde restaurants. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om op eender welk tijdstip van de dag een maaltijd te nuttigen in buffetvorm. In bepaalde restaurants is het aangewezen om op voorhand te reserveren en moet er extra betaald worden.

De kledingcode is verzorgd casual voor alle eetgelegenheden. Op cruises van zeven nachten en langer wordt een avond voorzien waar formele klederdracht gevraagd wordt. Het laatavond chocoladebuffet blijft één van de favoriete cruisegebeurtenissen.
 
Zoals aan boord van alle cruiseschepen zijn de hutten ook op de schepen van NCL ingedeeld in verschillende categorieën. Deze bestaan vooral uit binnen- en buitenhutten en suites. Elk van deze hutten is ten minste uitgerust met 2 bedden (of dubbel bed), TV, bureau en badkamer met douche. Hoe hoger de categorie, hoe meer luxe.

-----------------------------------------------------------
S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N
-----------------------------------------------------------

Schip : Pride of America ***+
Rederij : Norwegian Cruise Line
Tonnage : 81.000 ton
Lengte : 280 meter
Breedte : 32 meter
Diepgang : 8 meter
Orginele kostprijs : 450 miljoen Euro
Ingebruikname : juli 2005
Passagiersdekken : 15
Passagiers : 2.144
Bemanningsleden : 900
Hutten : 1.072
 
 
 
 
  © 2020 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises