Regent Seven Seas Home
Rederijdetails  
Schepen  
366 aanbieding(en)  
16 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Seven Seas Navigator *****+
 
De Seven Seas Navigator kwam in augustus 1999 in de vaart. Het schip biedt plaats aan maximum 490 passagiers in 245 hutten waarvan 196 met balkon. Het interieur is een mengeling van klassie en modern Italiaans design en decor met warme, zachte kleuren. De ongeëvenaarde service is zeer persoonlijk met aandacht voor de kleinste details. De Seven Seas Navigator biedt een ruime waaier aan activiteiten, inclusief enkele die zelfs in de beste resorts aan land niet voorhanden zijn. Tijdens de meeste cruises zijn ervaren gastsprekers aan boord die hun kennis graag met u delen tijdens voordrachten en diavoorstellingen. Op bepaalde cruises is een bridge-instructeur aan boord die u de kneepjes van Contract of Duplicate Bridge bijbrengt. In de uitgebreide bibliotheek staan 10 computers ter uwer beschikking. Op dek 10 vindt u een zwembad, 2 bubbelbaden, een jogging track, 2 golf driving cages en de informele Pool Grill & Bar. Er worden regelmatig kunstveilingen gehouden en lessen gegeven in ballroom dancing. Winkelen kunt u in de 2 duty-free boetieks aan boord. In de namiddag kunt u in de Navigator Lounge genieten van High Tea met bijbehorende scones. Tijdens de zomermaanden en in de vakantieperiodes biedt Club Mariner onder leiding van ervaren begeleiders een kinderprogramma aan met activiteiten die aangepast zijn aan verschillende leeftijdsgroepen.

De Seven Seas Navigator is voorzien van 2 restaurants. Het elegant Compass Rose Restaurant worden de heerlijkste internationale gerechten in open zitting geserveerd. In het Portofino il Ristorante, dat plaats biedt aan maximum 80 passagiers, worden uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten geserveerd. 's Avonds kunt u er in een informele sfeer terecht voor Italiaanse specialiteiten met bijbehorende wijnen. Tijdens het diner nodigen muzikanten u uit mee te zingen met klassiekers zoals "Arrivederci Roma" en "I found my love in Portofino". Aan boord van de Seven Seas Navigator zult u uw voornemen om vroeg naar bed te gaan snel laten varen. In de Seven Seas Lounge brengen getalenteerde zangers en dansers u met hun shows en musicals in vervoering. Meerdere intieme bars en lounges bieden verschillende vormen van entertainment zoals pianomuziek in Galileo's en de meest recente hits in de Stars Lounge. In de prachtig ingerichte panoramische Navigator Lounge kunt u op de tonen van een harp genieten van een aperitiefje. In de comfortable Engelse Connoisseur Club kunt u na het diner een digestif gebruiken of een sigaar roken. In het elegant casino (met blackjack, roulette, video poker en slot machines) kunt u een gokje wagen, lessen volgen of deelnemen aan een tornooi. In de hoogtechnologische Carita Spa kunt u zich lekker laten verwennen en in het fitnescenter kunt u aan uiw conditie werken.
 
De Seven Seas Navigator biedt 24u/24u roomservice. Indien u wenst kunt u 's avonds in uw suite dineren. Verblijft u in een suite van categorie B of hoger dan geniet u van de diensten van uw persoonlijke butler die uw wensen met plezier vervult.

Alle hutten aan boord van de Seven Seas Navigator zijn uitgerust met een Europees king-size bed met mogelijke twin-size configuratie, Anichini linnen, donsdekens, Anichini badjassen en slippers, aparte zithoek, ruime marmeren badkamer met bad en aparte douche, walk-in kleerkast met kluis, haardroger, TV, CD/DVD-speler, direct-dial telefoon en minibar met gratis water, frisdranken en bier. De suites van categorie H en G hebben een panoramisch raam. Vanaf categorie F hebben alle suites een balkon. In de suites vanaf categorie B is tevens een gevulde bar aanwezig en geniet u van de diensten van uw persoonlijke butler.

                            Suites H-G : 27,96 mē
                            Suites F-C : 27,96 mē excl balkon (5,10 mē)
                            Suites B-A : 27,96 mē excl balkon (5,10 mē)
                            Navigator Suite NS : 41,62 mē excl balkon (4,36 mē)
                            Grand Suite GS : 50,07 mē excl balkon (18,58 mē)
                            Master Suite MS : 99,12 mē excl balkon (9,84 mē)
 

Nieuwsgierig om meer te zien ?

                            - Bekijk hier de Cruise Plus 8 pagina's tellende Flyer van Regent Seven Seas Cruises
                            - Bekijk ze hier even de 10 Reasons te book Regent Seven Seas Cruises
 

Scheepskarakteristieken van de Seven Seas Navigator :

                            Schip : Seven Seas Navigator *****
                            Rederij : Regent Seven Seas Cruises
                            Tonnage : 28.550 ton
                            Lengte : 170,60 meter
                            Breedte : 21,80 meter
                            Diepgang : 6,50 meter
                            Originele kostprijs : 200 miljoen dollar
                            Ingebruikname : augustus 1999
                            Aantal passagiers : 490
                            Aantal passagiersdekken : 8
                            Bemanningsleden : 325


 
 
 
 
  © 2019 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises