Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
317   aanbiedingen
17   Cruise Plus suggestie(s)
82   Special(s) (Extra voordelen)
17   begeleide cruise(s)
58   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   81%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs alcoholische dranken, cocktails, fooien... Op deze schepen vergeet U echt alles en geniet u van de luxe, service … Er bestaat altijd een overtreffende trap, alhoewel dit in de cruisewereld moeilijk te realiseren is. Op Silversea Cruises is het juist absoluut van toepassing. Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord.

Silversea Cruises is dus een relatief jonge rederij (1994), die zich tot doel stelde om voor de 'happy few' onvergetelijke cruises te organiseren aan boord van kleine, luxueuze schepen. De naam Silversea onderlijnt dit streven. Het suggereert luxe en kwaliteit in combinatie met de romantiek van zeereizen. De rederij mikt resoluut naar de top van luxueuze verwennerij en gaat geen inspanning uit de weg om dat doel te bereiken. Silversea Cruises is een van de grootste successen in de cruisewereld en heeft vriend en vijand verrast door op zo'n relatief korte periode een vaste plaats op de luxemarkt te verwerven. Dit resultaat is voor een groot deel te danken aan de redelijke prijzen die de rederij vraagt voor het niveau van service dat geboden wordt. Het is een ideale keuze voor klanten die houden van een topproduct zonder rekening te houden met extra's voor dranken en fooien.

Silver Cloud en Silver Wind
Beiden schepen hebben een capaciteit van 296 passagiers. De schepen zijn middelgroot, dit betekent dus pro rato heel veel ruimte. De combinatie van persoonlijke service, vanzelfsprekende gastvrijheid en luxeuze suites, maken het een waar genot aan boord te zijn. In de hut heeft u een marmeren badkamer, een mini bar met koelkast, garderobekast, televisie met satelliet ontvangst, video en telefoon. Terwijl u op de publieke dekken kunt vertoeven in de lounges en het ruime zonnendek of het Michellin restaurant.

Silver Shadow & Silver Whisper
Deze zusterschepen zijn ruimer met een capaciteit van 400 passagiers, maar het ontwerp en de inrichting van deze schepen zijn wel identiek aan die van de Silver Cloud en Wind. Aan boord worden de gasten verwend door 295 bemanningsleden en kan men genieten van de ruime hoeveelheid aan faciliteiten. De gewaardeerde passagier wordt volledig in de watten gelegd. Niet voor niets is Silversea Cruises jaar in, jaar uit bekroond met de Conde Nast Traveller Award voor beste cruiseschip.

Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bulgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd.

Een intieme sfeer, nooit geziene faciliteiten en een ongeëvenaarde dienstverlening zijn het handelsmerk van Silversea Cruises . Deze elegante schepen hebben uitsluitend suites aan boord. De legendarische gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-in formule maken van deze Silversea Cruiseline echte exclusieve luxeschepen. Wijnen en cocktails, haventaksen, vervoer van en naar de haven, excursies ter land en op zee - alles is reeds inbegrepen in de prijs. Zo kent u op voorhand precies uw budget!

Waarom Silversea ?Authentieke luxe is vaak een geur, een textuur, een beeld of een smaak die emoties opwekken en het levensgenot verdiepen. Luxe is meer dan "All-Inclusive" op zijn goddelijks best. Het uitkomen van iedere wens . . . Het dagelijks omhelzen van zeldzaam en exotisch genot . . . Intieme en romantische avonden vol wonderlijke beloftes . . . Een agenda vol nieuwe ervaringen . . . Vreugde, voldoening en onvoorziene pleziertjes . . . De perfectie van tijd . . . Het is gewoon het beste wat de wereld u te bieden heeft !

Intieme Italiaanse Cruises ! Van het gebrom van een Vespa tot de aromatische bekoring van een uitgebreide Toscaanse Keuken, van een zonnebril designer tot een gestolen kus in Venetië, bezitten de Italianen voldoende pit om het beste wat het leven biedt te omstrengelen. Traditiegetrouw ontwierp de Lefebvre familie een persoonlijke stijl van cruises, uniek in de wereld. Vier schepen, even elegant en ruim als prachtige hotels, maar even warm en aantrekkelijk als luisterrijke woningen. Zoals de meeste succesverhalen was het idee simpel. De ingrediënten zouden aangepast worden aan alle wensen van de klanten ze ze zouden gratis zijn. Gedurende meer dan 10 jaar heeft de vloot van Silversea deze belofte gehouden. Om jaar na jaar tot de beste op de wereld verkozen te worden !

Wereldwijde bestemmingen ! Een Silversea cruise schenkt u het gevoel dat de wereld u voor altijd toebehoort. Van een zonsopgang in een Vietnamees bos tot lachende gezichten in een Zoeloe kraal, via de slepende smaak van Andalusische sherry, zult u zich aan de adembenemende locaties binden. De ruimte en diversiteit van wereldcultuur zal u uitdagen en onderdompelen in grandioze en sublieme artistieke verworvenheden.

Website: http://www.silversea.com
 
 

© 2019 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises