Rederijdetails + Video
Schepen
685   aanbiedingen
9   Cruise Plus suggestie(s)
13   begeleide cruise(s)
146   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Verstuur naar een vriend(in)
Vraag uw offerte
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de Ďbeste cruiseschepen ter wereldí gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geÔnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Celebrity Infinity ****
  Facebook Verstuur naar een vriend(in) Print deze aanbieding Offerteaanvraag

Celebrity Cruises staat vooral bekend om de erg verfijnde Europese keuken. Chef-kok Michel Roux ontwerpt de meest heerlijke en speciale gerechten die elke gastronoom het water in de mond doen krijgen. Volgens kenners is zijn keuken op zich al een reis op ťťn van de Celebrity schepen waard.

Ontdek Celebrity Cruises met Cruise Plus

---------------------------------------------------------------------------------
V L U C H T E N   I N B E G R E P E N
---------------------------------------------------------------------------------

Cruise Plus REIS- en VAARPROGRAMMA :

Dag 1 Zat3 aug 2019 Lijnvlucht van Brussel naar Rome, transfer van de luchthaven naar de haven voor inscheping
Dag 1 Zat3 aug 2019 CIVITAVECCHIA (Rome), ItaliŽ
Dag 2 Zon4 aug 2019 MESSINA, SiciliŽ
Dag 3 Maa5 aug 2019 VALLETTA, Malta
Dag 4 Din6 aug 2019 Dag op zee
Dag 5 Woe7 aug 2019 ARGOSTOLI, Griekenland
Dag 6 Don8 aug 2019 DUBROVNIK, KroatiŽ
Dag 7 Vrij9 aug 2019 KOPER, SloveniŽ
Dag 8 Zat10 aug 2019 VENETIE, ItaliŽ
Ontscheping, transfer van de cruiseterminal naar de luchthaven voor lijnvlucht van VenetÔe naar BrusselBest beschikbare Cruise Plus prijs :

Binnenhut vanaf: € 1.730 per persoon
Buitenhut vanaf: € 2.160 per persoon
Buitenhut balkon vanaf: € 2.720 per persoon
INBEGREPEN :
 • de cruise op basis van vol pension (alle maaltijden aan boord)
 • de vermelde vluchten met Brussels Airlines in Economy (Y-klasse)
 • de luchthaventaksen
 • de vermelde transfer
 • de fooien
 • Classic All-in drankenpakket (vanaf buitenhut)
 • de haventaksen
 • de Belgische btw
 • alle entertainment aan boord

  NIET INBEGREPEN :
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • excursies
 • een reisverzekering (annulatie / reisbijstand / bagage)

  DRANKENPAKKET : Indien u wenst kunt u van tevoren een drankenpakket bestellen. Celebrity Cruises biedt zowel niet-alcoholische als alcoholische pakketten aan. Klik hier voor meer info !

  BRANDSTOFTOESLAG : De hierboven vermelde prijzen zijn gebaseerd op de brandstofprijzen en -toeslagen zoals gekend bij publicatie. De rederij behoudt echter het recht om, in geval van een gevoelige stijging van de olieprijzen, een extra brandstoftoeslag aan te rekenen.

  EXTRA INFORMATIE : Voor extra informatie, een geheel vrijblijvende optie of een vaste boekingen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer + 32 (0)3 780 76 60. U kunt ons ook een email sturen door rechts bovenaan op het item "offerteaanvraag" te klikken. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord op al uw vragen.

  GOEDE RAAD : Hebt u interesse voor deze cruise ? Wacht dan vooral niet langer om te reserveren !

  OPGELET : Deze prijzen gelden alleen voor nieuwe reserveringen en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. De prijzen staan in verhouding tot de bezetting van het schip in het algemeen en van de hutcategorie in het bijzonder. Hou daar rekening mee !

  De schepen van Celebrity Cruises worden sinds jaren uitgeroepen tot de Ďbeste cruiseschepen ter wereldí. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geÔnspireerde keuken, kunstzinnig gepresenteerd in stijlvolle restaurants. Wij noemen het ĎModern Luxuryí.
  Celebrity Cruises wordt benijd om haar Canyon Ranch Spa Club, haar bekroonde keuken en haar befaamde amusementsaanbod. De vijf schepen van de Solstice-klasse bieden de grootste hutten van de vloot en een spectaculaire reeks nieuwe diensten en voorzieningen aan waaronder meer dan tien eetgelegenheden, glasblaasdemonstraties en een echt grasveld waarop de passagiers kunnen picknicken of petanque spelen. De voorzieningen van de suites werden vorig jaar nog uitgebreid met luxueus beddengoed, BVLGARI badproducten, een iPod/iPad docking station en gereserveerde zitjes in het theater. Gasten die fijne wijnen weten te appreciŽren, kunnen we meedelen dat Celebrity Cruises haar wijnkelder recent heeft uitgebreid met nog meer belangrijke wijnregioís van over de hele wereld.
  Vakantiegangers die op zoek zijn naar de allerbeste Modern Luxury-vakantie genieten vanaf april 2015 van de ĎSuite Classí. Zij kunnen ontbijten, lunchen en dineren in een afzonderlijk restaurant. Bij elke maaltijd wordt hen een uniek menu geserveerd door een Suite Chef met heerlijke gerechten die nergens anders aan boord verkrijgbaar zijn. Gasten die verblijven in de Celebrity, Signature, Royal, Penthouse and Reflection suites, beschikken daarnaast over een private vip-lounge met concierge, hapjes en drankjes. Het neusje van de zalm: wie de hoogste suites (Penthouse, Royal en Reflection Suite) boekt, kan bovendien genieten van een premium drankenpakket, de mogelijkheid om in alle specialiteitenrestaurants te dineren, onbeperkt internetgebruik en een dagelijks aangevulde minibar met water, frisdranken en bieren.
  Met deze nieuwe voordelen tilt Celebrity Cruises de vakantiebeleving van deze gasten naar een nog hoger niveau. Deze verwennerijen komen bovenop de vele voorzieningen waarvan de suitegasten vandaag al genieten aan boord van de Celebrity-schepen waaronder voorrang bij het inschepen, een Europese butlerservice, afternoon tea in de suite en Bulgari-badproducten.  93108 - 23/10/2018

 • Vaargebied:   Middellandse Zee
  Duur:   8 dagen
  Vertrek:   Zat 3 aug 2019
  Aankomst:   Zat 10 aug 2019
  Regime:   Vol Pension
  Huttype:   binnenhut
  Prijs:   €  1†730       (EU)
        Info over de rederij

        Info over het vaargebied

        Info over het schip

        Alle aanbod van dit schip

        Offerteaanvraag

        Volledige vaarroute tonen
         Volledige vaarroute tonen
   

  © 2019 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

  Website powered by ATC Cruises