Rederijdetails + Video
Schepen
275   aanbiedingen
38   Cruise Plus suggestie(s)
262   Special(s) (Extra voordelen)
14   begeleide cruise(s)
395   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Verstuur naar een vriend(in)
Vraag uw offerte
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
 
Riviera *****
  Facebook Verstuur naar een vriend(in) Print deze aanbieding Offerteaanvraag

Wij van ATC Cruises gaan zelf mee van zodra we 10 suites hebben verkocht. We begeleiden u graag naar en van het schip. Eenmaal aan boord doet iedereen wat hij of zij wil en zijn er geen verplichtingen. Een ATC Cruises begeleide cruise is geen klassieke groepsreis waarin iedereen elke dag alles samen moet doen van 's morgens tot 's avonds. Neen, dit zijn en blijven totaal individuele vakanties waarbij Nederlandstalige begeleiding van ATC Cruises aanwezig is aan boord.

Unieke bestemmingen, unieke service

U zou een test moeten doen en op eender welk moment aan om het even wie van Cruise Plus de vraag stellen wat Oceania Cruises zo bijzonder maakt Ö Iedere keer zult u hetzelfde antwoord krijgen: de geweldige gastronomie en de zorgvuldig gekozen bestemmingen. Een reis aan boord van ťťn van de schepen van Oceania Cruises is een aanrader voor de levensgenieter, de bon vivant, en dat zijn we tenslotte allemaal een beetje, toch ?

Ontdek Oceania Cruises met ATC Cruises

---------------------------------------------------------
V L U C H T E N   I N B E G R E P E N
---------------------------------------------------------

Cruise Plus REIS- en VAARPROGRAMMA :

Dag 1 Woe11 jul 2018 Lijnvlucht van Brussel naar Athene, transfer naar hotel.
Dag 1 Woe11 jul 2018 ATHENE, Griekenland
Overnachting in Hotel Royal Olympic ***** en vrije tijd.
Dag 2 Don12 jul 2018 PIRAEUS (Athene), Griekenland
City tour en transfer naar de haven voor inscheping.
Dag 3 Vrij13 jul 2018 HERAKLION, Kreta, Griekenland
Dag 4 Zat14 jul 2018 Dag op zee
Dag 5 Zon15 jul 2018 ASHDOD, IsraŽl
Dag 6 Maa16 jul 2018 HAIFA, IsraŽl
Dag 7 Din17 jul 2018 HAIFA, IsraŽl
Dag 8 Woe18 jul 2018 LIMASSOL, Cyprus
Dag 9 Don19 jul 2018 RHODOS, Griekenland
Dag 10 Vrij20 jul 2018 PATMOS, Griekenland
Dag 11 Zat21 jul 2018 SANTORINI, Griekenland
Dag 12 Zon22 jul 2018 PIRAEUS (Athene), Griekenland
Ontscheping, bezoek aan Acropolis Museum, lunch en transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.
Dag 12 Zon22 jul 2018 Aankomst in BrusselBest beschikbare Cruise Plus prijs :

Binnenhut F: € 3.680 per persoon
Deluxe buitenhut C: € 4.288 per persoon
Buitenhut balkon B4: € 4.885 per persoon
Buitenhut balkon B3: € 4.926 per persoon
Buitenhut balkon B2: € 4.968 per persoon
Buitenhut balkon B1: € 5.009 per persoon
Concierge buitenhut balkon A3: € 5.184 per persoon
Penthouse suite balkon PH2: € 6.348 per persoon
INBEGREPEN :
 • de vermelde vluchten met Aegean Airlines in Economy (V,T-klasse)
 • de vermelde transfers
 • de vermelde bezoeken, inclusief entree gelden
 • de vermelde maaltijden voor en na de cruise
 • de cruise op basis van vol pension (alle maaltijden en alle niet-alcoholische dranken aan boord)
 • categorie OS, VS en OC : 1 maal gratis gevulde minibar (witte wijn, rode wijn, diverse soorten bier, whisky, vodka, gin, rum)
 • de havengelden
 • de luchthavengelden
 • de Belgische BTW
 • alle entertainment aan boord

  NIET INBEGREPEN :
 • persoonlijke uitgaven
 • de niet vermelde maaltijden voor en na de cruise
 • facultatieve excursies
 • verzekering (annulering / reisbijstand / bagage)

  CONCIERGE LEVEL AMENITIES :Reserveert u een hut van categorie A1, A2 of A3, dan geniet u van heel wat extra voordelen. Klik hier voor meer informatie.

  DRANKENPAKKET bij Oceania Cruises: Indien u wenst kunt u van tevoren een drankenpakket bestellen voor alcoholische dranken. Klik hier voor meer informatie.

  UITGAVEN AAN BOORD IN USD : Bij inscheping wordt automatisch een scheepsrekening voor u geopend waarop al uw uitgaven aan boord automatisch geregistreerd worden. Op het einde van de cruise ontvangt u een gedetailleerd rekeningoverzicht. Alle prijzen aan boord van de schepen van Oceania Cruises worden uitgedrukt in USD en de afrekening gebeurt dan ook in USD. Als u uw rekening met credit card voldoet wordt het bedrag door uw kredietmaatschappij aan de interbancaire dagkoers omgerekend naar Euro.

  BRANDSTOFTOESLAG : De hierboven vermelde prijzen zijn gebaseerd op de brandstofprijzen en -toeslagen zoals gekend bij publicatie. De rederij behoudt echter het recht om, in geval van een gevoelige stijging van de olieprijzen, een extra brandstoftoeslag door te voeren.

  EXTRA INFORMATIE : Voor informatie, een geheel vrijblijvende optie of een vaste reservering kunt u telefonisch terecht bij Cruise Plus op + 32 (0) 3 780 76 60. U kunt ons ook per e-mail een aanvraag sturen door te klikken op het item "Boekingsaanvraag", rechts in de blauwe balk. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

  GOEDE RAAD : Wacht vooral niet te lang als u interesse hebt voor deze cruise. De vermelde prijzen gelden alleen voor nieuwe reserveringen en kunnen door de rederij op elk ogenblik gewijzigd worden. De meeste rederijen hanteren dagprijzen die afhankelijk zijn van de bezetting van het schip in het algemeen en van de door u gekozen hutcategorie in het bijzonder. Hoe langer u wacht, hoe beperkter de keuze en hoe hoger de prijs !

  OPGELET : Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is onder voorbehoud van beschikbaarheid, zowel van de vluchten als van de gekozen hutcategorie. De prijzen staan in functie van de bezetting van de schepen en kunnen door Oceania Cruises op elk ogenblik en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. Hou daar rekening mee !

  Oceania Cruises heeft alle faciliteiten die men van een luxerederij kan verwachten en deze zijn beschikbaar tegen een verbazingwekkend lage prijs. De vloot bestaat uit 3 identieke schepen, de Regatta, de Insignia en de Nautica. De eerste twee zijn sinds 1998 in de vaart en in 2006 ondergingen beide schepen een uitgebreide metamorfose. In november 2005 kwam de Nautica bij de vloot. De capaciteit van elk schip bedraagt 684 passagiers en bijna 70% van de hutten heeft een privť-balkon. De spiksplinternieuwe "Marina", die in januari 2011 in de vaart kwam is ongetwijfeld het mooiste, meest elegante en meest gesofisticeerde schip van de laatste 50 jaar, net zoals de "Riviera", die in April 2012 gelanceerd wordt. Beide schepen zijn net zo warm en charmant als hun voorgangers. Dezelfde ongedwongen sfeer en hetzelfde niveau van service, gecombineerd met nog meer keuzemogelijkheden en faciliteiten, maken de Oceani Cruises ervaring nog completer. De capaciteit van de Marina en de Riviera bedraagt 1.250 passagiers. Van de in totaal 831 hutten zijn er slechts 38 zonder balkon. Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijjke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Condť Nast Traveler nu reeds tot de top 5 ! De Insignia, Regatta en Nautica (voormalige Renaissance-schepen) zijn van middelmatige grootte en een must voor wie een uitstekende keuken en een uitmuntende, gepersonaliseerde service op prijs stelt !


  77119 - 14/05/2018

 • Vaargebied:   Middellandse Zee
  Duur:   12 dagen
  Vertrek:   Woe 11 jul 2018
  Aankomst:   Zon 22 jul 2018
  Regime:   Vol Pension
  Huttype:   binnenhut
  Prijs:   €  3†680       (EU)
        Info over de rederij

        Info over het vaargebied

        Info over het schip

        Dekplan van dit schip

        Alle aanbod van dit schip

        Offerteaanvraag

        Volledige vaarroute tonen
         Volledige vaarroute tonen
   

  © 2018 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683