Norwegian Cruise Line Home
Rederijdetails  
Schepen  
909 aanbieding(en)  
748 Specials (Extra voordelen)  
17 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
  De Norwegian Sun **** van Norwegian Cruise Line
     
   Freestyle Cruising is het handelsmerk van Norwegian Cruise Lines. Dit betekent dat je meer vrijheid hebt dan je normaliter van een cruise zou verwachten. Zo is een smoking niet nodig als je daar niet voor te vinden bent, je bepaalt zelf wanneer, met wie en waar je eet. Sommige schepen hebben tien restaurants aan boord. Een wat andere aanpak dus. Veel dekruimte kenmerkt dit schip uit 2001. Er is een groot casino, vele winkeltjes en een aparte ruimte voor kinderen van verschillende leeftijden met een video arcade en een apart zwembad. Diverse lounges en bars en 8 verschillende eet- gelegenheiden completeren het geheel.


Norwegian Sun **** werd gebouwd in 2001, weegt 71104 ton en heeft een lengte van 260 meter. Zij heeft een capaciteit van 1 936 passagiers en 968 staff leden.

Een prettig en ruim schip met attente bediening door vriendelijk personeel. In de “Top of the Crown” oberservatie lounge is het prettig toeven en deze biedt een prachtig uitzicht rondom. Ook de overige lounges en bars zijn comfortabel en het schip beschikt tevens over een Internet café, een bibliotheek en een aparte ruimte voor de teenagers met dansvloer, lichtinstallatie en sapbar.


Indien U graag aktief wenst te zijn tijdens uw vakantie dan heeft u keuze uit verschillende sportaktiviteiten zoals jogging, aerobic, steps .... enz maar u kan eveneens aktief deelnemen aan computerlessen, lezingen, gezondheidsseminaries, kookdemonstraties ... een overvloed van verschillende aktiviteiten


Kinderen kunnen genieten van cinema, computerspelletjes, Teen Club, Video Zone, en apart zwembad , schuifaf en ballenbad. Elke dag wordt er een apart aktiviteitenprogramma opgesteld voor de kinderen .


Reizen De Cauwer wenst u alvast veel kijkplezier aan boord van de "Norwegian Sun" !


2006-02-17

   
   
NorwegianSun-01.jpg

 
NorwegianSun-02.jpg

 
NorwegianSun-03.jpg

NorwegianSun-04.jpg

 
NorwegianSun-05.jpg

 
NorwegianSun-06.jpg

NorwegianSun-07.jpg

 
NorwegianSun-08.jpg

 
NorwegianSun-09.jpg

NorwegianSun-10.jpg

 
NorwegianSun-11.jpg

 
NorwegianSun-12.jpg

NorwegianSun-13.jpg

 
NorwegianSun-14.jpg

 
NorwegianSun-15.jpg

NorwegianSun-16.jpg

 
NorwegianSun-17.jpg

 
NorwegianSun-18.jpg

NorwegianSun-19.jpg

 
NorwegianSun-20.jpg

 
NorwegianSun-21.jpg

 
 
 
  © 2020 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises