Rederijdetails + Video
Schepen
138   aanbiedingen
3   Suggestie(s)
16   begeleide cruise(s)
13   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Star Clippers ?
Onvervalste zeilsensatie met modern comfort
Wendbaarheid en grootte van de schepen
Zeer mooie vaarroutes, weg van de massa
Diverse kortingenformules
Alle watersporten inbegrepen
Fitness en Oosterse massage door Thais personeel
Star Clippers ...het begon met een kinderdroom: de droom om ooit een echte klipper te bouwen. De Zweedse Mikael Krafft, een succesvol zakenman en eigenaar van Star Clippers, heeft zijn droom gerealiseerd. Bij de bouw van de Star Clipper en Star Flyer liet hij zich inspireren door de gracieuze klippers uit de 19de eeuw. Ze doorkliefden zeeŽn en oceanen in recordtijd om specerijen, koffie en thee,.....
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Star Clippers een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !


Schitterend   
Din 27 aug 2019 - VE uit Waasmunster
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie reis op een prachtig schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

unieke ervaring   
Maa 26 aug 2019 - VL uit Destelbergen
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een onvergetelijke belevenis. Door de zeer persoonlijke behandeling en het beperkt aantal passagiers (170) voelt het vlug aan als een echte familie en maak je snel contact met anderen. De grote drukte bij andere cruises is hier totaal afwezig. De bestemmingen waar werd aangelegd waren prima gekozen.
  Een persoonlijke tip

Weinig is voor verbetering vatbaar. Enkel de cocktails in de bar konden misschien iets beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Topervaring   
Zon 25 aug 2019 - DW uit Duinenwater 102/23 Knokke
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze eerste ervaring en onmiddellijk top!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Beoordeling star clipper   
Maa 5 aug 2019 - SG uit Affligem
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Clipper ***+ van Star Clippers met vaarroute Verre Oosten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede begeleiding voor mijn gluten en lactose intolerantie. Gelukkig hadden we een suite want de standaardkamers zijn klein. Je kan dit niet vergelijken met een cruiseschip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Royal Clipper alweer fantastisch   
Zon 28 jul 2019 - IL uit Zwijndrecht
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Royal Clipper **** van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Oceanic crossing   
Zon 2 dec 2018 - RM uit Groot-bijgaarden
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze transatlantische tocht was een prachtige ervaring. De oversteek maken in een zeilschip is bijzonder, alsof varen in een groot privť-jacht. Star Clippers is voor zeilfanaten een aanrader. Service van Cruise Plus super.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Prachtige ervaring!   
Zat 19 mei 2018 - VJ uit BelgiŽ
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Royal Clipper **** van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige ervaring en vaarplezier! Top service en keuken!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

jongensdroom   
Maa 22 mei 2017 - DG uit Deurne (Antwerpen)
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Royal Clipper **** van Star Clippers met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Toen ik een jaar of 16 was droomde ik ooit een overtocht te maken op een groot vierkant getuigd zeilschip, goed wetend dat dit nooit zou gebeuren. En kijk nu eens!!
  Een persoonlijke tip

tot volgend jaar, same place, same ship, same company!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Star Clippers   
Maa 31 okt 2016 - RM uit Groot-Bijgaarden
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige week op het mooiste zeilschip ter wereld. Dichter bij het water kun je niet komen, ideale cruise voor zeilfanaten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

een heel toffe ervaring   
Din 22 dec 2015 - JC uit Antwerpen 1
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een mooie reis met een mooi zeilschip waar het contact met de kapitein, crew en andere vakantiegangers veel intenser is dan de grotere cruiseschepen. Een aanrader voor hen die graag een rustige vakantie voor ogen hebben. Lekkere maaltijden worden er opgediend door vriendelijk personeel.
  Een persoonlijke tip

Doen !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Colombus achterna   
Din 17 nov 2015 - NJ uit Gent
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Transatlantisch in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een oceaanovertocht op een zeilschip is een bijzondere ervaring. Schip, bemanning en service verdienen 5 sterren. Entertainment (eerder basic tijdens een oceaanovertocht) hoefde voor ons niet. De kajuit (hut 136 in cat. 5 geboekt, upgrade naar hut 130 in cat. 4 gedaan) is goed maar vrij lawaaierig.
  Een persoonlijke tip

Aangeraden voor rustzoekers en oceaanliefhebbers. Wie meer info wil mag ons gerust contacteren via het reisbureau.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

mooie vaart !   
Zat 11 okt 2014 - BH uit Groot Bijgaarden
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De ownersuite. Is zeer mooi , alles in mahoniehout, maar niet zeer praktisch. Aangezien deze. Suite , na de bouw van het schip , voorzien en uitgevoerd werd , zijn er verschillende treden bij het binnenkomen . Dan nog een trede wanneer je op het niveau van het bed komt. De cabine 334 en gelijkaardige zijn veel ruimer , praktischer en opener.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Een mooie authentieke Klipper ervaring   
Woe 20 aug 2014 - MR uit Berchem (antwerpen)
  Wij waren met De Permentier aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een bijzonder leuke ervaring. We waren even bang of we wel zeebenen hadden, maar na 1 dag varen hadden we nergens meer last van...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor De Permentier
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

 

© 2020 - De Permentier, Thonissenlaan 18, 3500 Hasselt - Tel. 011-22.96.32 - hasselt@atccruises.be

Website powered by ATC Cruises