Rederijdetails + Video
Schepen
162   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
16   begeleide cruise(s)
16   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom SeaDream ?
Superluxueuze yachten (112 gasten)
Uiterst kwalitatieve en persoonlijke service
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Alle maaltijden ook buiten mogelijk
Watersportplatform en mountainbikes
Wekelijks een ‘champagne en caviar splash’
Intiem cruisen in ultieme weelde met SeaDream Yacht Club. Laten we eerlijk zijn, er zijn cruiseschepen en er zijn jachten. De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring : die van een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn. De vroegere en oorspronkelijke eigenaars van Seabourn hebben deze twee schepen, waar ze ooit mee begonnen, o...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven SeaDream een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


Beste cruise ever.    
Zon 9 jul 2017 - SK uit Mechelen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enige opmerking is dat er geen balkons zijn aan de kajuiten maar ja dat weet je op voorhand
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Ontzettend genoten   
Zat 27 mei 2017 - CW uit Hulst
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De boot wordt wat ouder, maar het eten en de service top, wij hebben een heerlijke week gehad.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

athene-dubrovnik   
Zat 3 sep 2016 - Bj uit Willebroek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  watersporten
  Een persoonlijke tip

Aanbod watersporten was voldoende : materiaal kan beter, was tamelijk verouderd, windsurf materiaal was stuk . Meer mogelijkheid creëren om te zwemmen in zee en watersporten langer te beoefenen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Heel goed   
Zat 18 jun 2016 - BM uit Eindhoven
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De WiFi aan boord was dramatisch slecht en daar vroegen ze nog 99 USD voor ! Een ergernis.
  Een persoonlijke tip

De Seadream schepen hebben dringend een totale renovatie nodig. Over roest wordt maar steeds weer heen geschilderd en ook de hutten hebben dringend een opknapbeurt nodig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Upgrading   
Maa 6 apr 2015 - HC uit Eindhoven
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vergeleken met 1e ervaring op Seadream vond ik de handdoeken verkleurd en verouderd. De kussens op de zonnebedden waren hier en daar gescheurd, dus ook verouderd. Het eten, zeker in het begin van de week, matig en in een te hoog tempo geserveerd. De aangeboden wijnen vond ik ook matig van kwaliteit.
  Een persoonlijke tip

Het was een fantastische reis maar de boot enigszins verouderd. De gastvrijheid van t personeel was ook fantastisch. Kortom; beetje upgrading zou geen kwaad kunnen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Cruise 7 februaru   
Maa 23 feb 2015 - PF uit Stefaniestraat 33. 2018 Antwerpen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden voordien reeds een Regent Cruise gedaan. We waren daar zeer tevreden over, maar de Seadream cruise was beter. Het kleinere schip en de leukere (kleinere) eilanden en de jongere sfeer geven de cruise een heel andere dimmensie. Service aan boord was prima. Enkel de barservice kom iets beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

cruise in costa rica   
Din 31 dec 2013 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream I ***** van SeaDream met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prijs van de excursies is vrij hoog soms is de kwaliteit minder door de lokale touroperator bv onze snorkeluitstap in Drake bay was niet zo geslaagd
  Een persoonlijke tip

misschien toch wat meer begeleiding bij het einde van de cruise: vóór 10 U moet iedereen het schip verlaten en als je vlucht maar om middernacht is dan is de wachttijd lang!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

 

© 2019 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683