Rederijdetails + Video
Schepen
162   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
16   begeleide cruise(s)
16   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom SeaDream ?
Superluxueuze yachten (112 gasten)
Uiterst kwalitatieve en persoonlijke service
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Alle maaltijden ook buiten mogelijk
Watersportplatform en mountainbikes
Wekelijks een ‘champagne en caviar splash’
Intiem cruisen in ultieme weelde met SeaDream Yacht Club. Laten we eerlijk zijn, er zijn cruiseschepen en er zijn jachten. De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring : die van een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn. De vroegere en oorspronkelijke eigenaars van Seabourn hebben deze twee schepen, waar ze ooit mee begonnen, o...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven SeaDream een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


Kroatie   
Din 23 jul 2019 - SE uit Antwerpen 5
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Indeling kamers was beter zonder salon met ruimte rond het bed.De badkamer en vooral toilet ...niet te doen!
  Een persoonlijke tip

Herschikking van de kamers... salon is echt niet nodig het gezellige leven is op voor en vooral achterdak!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

SD II Venice-Dubrovnik   
Din 23 jul 2019 - Vj uit Oostende
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het opsturen van de cdocumenten met b-post is steeds een probleem, b-post belt niet aan ! ze steken enkel een briefje in de bus waar je je documenten kunt ophalen, dit is een wederkerend probleem. Alles was perfect geregeld-taxi van en naar het schip.
  Een persoonlijke tip

enig min punt, onze vlucht was pas om 14.55 in de namiddag, we werden afgezet om +/- 10 u aan de airport, daar is werkelijk niets te beleven. We hadden beter nog een rondrit gevraagd aan de taxi met eventueel een lunch ergens.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Attentive service and great route   
Maa 22 jul 2019 - HM uit Belgium
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  The service by the staff we encountered was warm, kind and helpful, often anticipating our needs. The ship size and number of passengers was perfect, allowing for personal contacts without being pushy. Food quality, choice and presentation were excellent, the only elements that could be improved for me are the nibbles during apero time. Too many sausages and cheeses, not enough seafood/fish and not really refined (presentation, choice). The bathroom is adequate if rather small. The many opportunities to swim in the Adriatic were great. The water toys were of limited interest to me. The bicycles are good quality if not easy to fit for ideal cycling conditions. Our decision to book the cruise was based on the timeliness - not too much in advance, and we were available - and that it was a package with flights and transport that all worked out well.
  Een persoonlijke tip

Sleeping under the stars is a great concept, but locations on the side of the ship were rather noisy. Go very early and book a night at the front of the ship!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Cruise   
Maa 27 aug 2018 - Hh uit Brasschaat
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zeer goed geregeld door jullie waarvoor mijn complimenten. Alleen de taxi van Rome naar Civitavechia was vuil en ondermaats. op terugreis waren ze super. ps Hotel des rust is echt een aanrader om te lunchen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Blijven werken aan de kwaliteit!   
Zon 26 aug 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de 4e keer met seadream. Er is toch wat achteruitgang te merken tov. de vorige keren. Personeel is iets minder scherp en attent dan vroeger. Er zijn veel te veel onnozele Amerikanen aan boord en het personeel verlaagt zich een beetje tot hun niveau wat betreft de animatie en omgang.
  Een persoonlijke tip

Fijne vakantie, alleen spijtig van de vele Amerikanen. Misschien kan cruiseplus nagaan bij boeking of er wel of niet veel Amerikanen aan boord zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

fantastisch   
Din 5 sep 2017 - MF uit Mechelen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De crew maakt het verschil met andere maatschappijen. Er zijn ondertussen mooiere en meer comfortabele boten, eten kan je ook even goed of beter vinden, maar het is zoals ze zeggen: it's not cruising, it's yachting. De bemanning is top en nergens beter te vinden...
  Een persoonlijke tip

Seadream moet je boeken als het goed weer is zodat je enkel in de cabine bent om te slapen...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Leuke vakantie   
Din 31 mei 2016 - CL uit Schelle
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip is aan renovatie toe
  Een persoonlijke tip

Ludo
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Reis naar verwachting   
Zat 23 mei 2015 - MM uit Sint-andries
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles verliep behoorlijk.De maaltijden waren verzorgd;de bediening was wat snel. De plaatsen waar we aanlegden vielen mee. Het personeel was vriendelijk.
  Een persoonlijke tip

Wij verkiezen te cruisen met de Seabourn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

subliem   
Vrij 12 jul 2013 - MM uit Brugge 2
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In de suite misten we een venster dat open kon,maar voor gans de boot zijn het dezelfde vensters.We wisten het ook vooraf.
  Een persoonlijke tip

We misten entertainement zoals het de gewoonte is op de seabourn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

 

© 2019 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683