Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Rederijdetails
Schepen
694   aanbiedingen
20   ATC Cruises suggestie(s)
203   Special(s) (Extra voordelen)
14   begeleide cruise(s)
155   Beoordelingen
6   blog artikel(en)
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Verstuur naar een vriend(in)
Vraag uw offerte
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
Uw ATC Cruises adviseur
   
Inne van der Auwera
T:   03 / 236.89.39

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !


 
 
Koningsdam ****
82651
  Facebook Verstuur naar een vriend(in) Print deze aanbieding Offerteaanvraag

Cruisen volgens de traditionele regels van de kunst

De Nederlandstalige brochure van Holland America Line begint met "Welkom in de hoffelijke wereld waar u warm wordt ontvangen en persoonlijke aandacht krijgt". Holland America Line heeft een traditie van bijna 140 jaar in buitengewone vakantie-ervaringen. Door een enorme investering heeft men recentelijk het zogenaamde "Signature of Excellence" programma op alle schepen geïntroduceerd. Zo zijn bepaalde facetten aan boord gerenoveerd of vernieuwd. Er zijn verbeteringen aangebracht op het gebied van de inrichting van de publieke ruimten en de hutten, de kwaliteit van de maaltijden, de dienstverlening aan boord en het activiteitenprogramma.

Ontdek Holland America Line met ATC Cruises

---------------------------------------------------------
V L U C H T E N   I N B E G R E P E N
---------------------------------------------------------

ATC Cruises REIS- en VAARPROGRAMMA :

Dag 1 Zon16 sep 2018 AMSTERDAM, Nederland
Busvervoer vanuit Sint-Niklaas of Antwerpen naar de haven voor inscheping
Dag 2 Maa17 sep 2018 Dag op zee
Dag 3 Din18 sep 2018 SOUTHAMPTON, Engeland
Dag 4 Woe19 sep 2018 Dag op zee
Dag 5 Don20 sep 2018 A CORUNA, Spanje
Dag 6 Vrij21 sep 2018 LEIXOES (Porto), Portugal
Dag 7 Zat22 sep 2018 LISSABON, Portugal
Dag 8 Zon23 sep 2018 HUELVA, Spanje
Dag 9 Maa24 sep 2018 GIBRALTAR
Dag 10 Din25 sep 2018 MALAGA, Spanje
Dag 11 Woe26 sep 2018 CARTAGENA, Spanje
Dag 12 Don27 sep 2018 Dag op zee
Dag 13 Vrij28 sep 2018 CIVITAVECCHIA (Rome), Italië
Ontscheping, transfer van de cruiseterminal naar de luchthaven - met tussenstop in Rome centrum - voor lijnvlucht van Rome naar Brussel.Best beschikbare ATC Cruises prijs :

Binnenhut: € 1.910 per persoon
Buitenhut: € 2.219 per persoon
Buitenhut balkon: € 2.270 per persoon
Suite balkon: € 2.734 per persoon
INBEGREPEN :
 • de vermelde busreis van Sint-Niklaas of Antwerpen naar de haven van Amsterdam
 • de vermelde retourvlucht met Brussels Airlines in Economy (G-klasse)
 • de luchthaventaksen
 • de vermelde transfers
 • de beschreven cruise op basis van vol pension (alle maaltijden aan boord)
 • de fooien
 • de havengelden
 • alle entertainment aan boord
 • de Belgische BTW

  NIET INBEGREPEN :
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • excursies
 • een verzekering (annulering / reisbijstand / bagage)

  FLEXIBEL BOEKEN :
  Tot 90 dagen voor vertrek (120 dagen voor Grand Voyages) of tot de dag waarop het saldo betaald dient te worden, aanvaardt Holland America Line volgende wijzigingen zonder kosten :
 • schip : onbeperkt
 • vertrekdatum : onbeperkt
 • hutcategorie : onbeperkt
 • reisduur : onbeperkt naar minimum 50% van de oorspronkelijke reisduur
 • prijsaanpassing : onbeperkt mits beschikbaarheid van hutcategorie
 • naamswijziging : maximum 1

  UITGAVEN AAN BOORD IN USD : Bij inscheping wordt automatisch een scheepsrekening voor u geopend waarop al uw uitgaven aan boord automatisch geregistreerd worden. Op het einde van de cruise ontvangt u een gedetailleerd rekeningoverzicht. Alle prijzen aan boord van de schepen van Holland America Line worden uitgedrukt in USD en de afrekening gebeurt dan ook in USD. Als u uw rekening met credit card voldoet wordt het bedrag door uw kredietmaatschappij aan de interbancaire dagkoers omgerekend naar Euro.

  BRANDSTOFTOESLAG : De hierboven vermelde prijzen zijn gebaseerd op de brandstofprijzen en -toeslagen zoals gekend bij publicatie. De rederij behoudt echter het recht om, in geval van een gevoelige stijging van de olieprijzen, een extra brandstoftoeslag door te voeren.

  EXTRA INFORMATIE : Voor informatie, een geheel vrijblijvende optie of een vaste reservering kunt u telefonisch terecht bij ATC Cruises op +32 (0)3 - 236.89.39. U kunt ons ook per e-mail een aanvraag sturen door te klikken op het item "Boekingsaanvraag", rechts in de blauwe balk. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

  GOEDE RAAD : Wacht vooral niet te lang als u interesse hebt voor deze cruise. De vermelde prijzen gelden alleen voor nieuwe reserveringen en kunnen door de rederij op elk ogenblik gewijzigd worden. De meeste rederijen hanteren dagprijzen die afhankelijk zijn van de bezetting van het schip in het algemeen en van de door u gekozen hutcategorie in het bijzonder. Hoe langer u wacht, hoe beperkter de keuze en hoe hoger de prijs !

  OPGELET : Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is onder voorbehoud van beschikbaarheid, zowel van de vluchten als van de gekozen hutcategorie. De prijzen staan in functie van de bezetting van de schepen en kunnen door Holland America Line op elk ogenblik en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. Hou daar rekening mee !

  Met meer dan 140 jaar ervaring is Holland America Line onbetwist één van de leiders in het betere cruise segment. Sinds de komst van de Nieuw Amsterdam in 2010 telt deze, van oorsprong Nederlandse maar tegenwoordig Amerikaanse, rederij 15 schepen die bijna 500 cruises vanuit 25 havens aanbieden met een totaal van 320 aanleghavens. De duur van de reizen varieert van één of twee weken tot de wereldcruise van 108 dagen. Ook op het gebied van bestemmingen biedt de rederij volop keus zoals Europa, Zuid Amerika, Azië, Australië en Nieuw Zeeland, de Caribbean, Mexico en Alaska. Door een enorme investering heeft men recentelijk het zogenaamde ‘Signature of Excellence’ programma op alle schepen geïntroduceerd. Zo zijn bepaalde facetten aan boord gerenoveerd of vernieuwd. Er zijn verbeteringen aangebracht op het gebied van de inrichting van de publieke ruimten en de hutten, de kwaliteit van de maaltijden, de dienstverlening aan boord en het activiteitenprogramma. Het niveau van de maaltijden is in elk van de restaurants uitstekend en het aanbod is gevarieerd. Naast het proeven en genieten van overheerlijke gerechten, kunt u aan boord kennis maken met bekende auteurs van kookboeken, experts op het gebied van wijnen, chocolade en kazen. Het “Culinary Arts Center” van Holland America Line biedt daarnaast kookdemonstraties, wijnproeverijen en persoonlijke kooklessen. Een cruise met Holland America Line is een cruise in traditionele stijl en dit komt op een aantal schepen eveneens tot uitdrukking in het klassiek ingerichte interieur.


  82651 - 27/07/2018

 • Vaargebied:   Atlantische Kust
  Duur:   13 dagen
  Vertrek:   Zon 16 sep 2018
   
  Aankomst:   Vrij 28 sep 2018
  Regime:   Vol Pension
  Huttype:   binnenhut
  Prijs:   €  1 910       (EU)
        Info over de rederij

        Info over het vaargebied

        Info over het schip

        Dekplan van dit schip

        Alle aanbod van dit schip

        Offerteaanvraag

   

  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy