Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (65)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
 
Hapag-Lloyd Cruises scoort hoog in Berlitz-gids
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 jan '16


 
De Berlitz-gids riep de MS Europa 2 voor het derde opeenvolgende jaar uit tot het beste schip in de wereld. In de ĎBerlitz Cruising & Cruise Ships 2016í krijgt het luxeschip andermaal 1.860 punten op 2.000. Samen met de MS Europa zijn deze twee vaartuigen van Hapag-Lloyd Cruises de enige vijfsterrenplus-schepen die de wereldzeeŽn doorkruisen. In de gids spreekt de gezaghebbende auteur Douglas Ward van ďtwee prachtige schepen om mee te varen met uitzonderlijk veel ruimte per passagier, hoge zolderingen, een prachtig gamma aan restaurants en een attentvolle, vriendelijke maar niet opdringerige bediening.Ē
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Hapag-Lloyd Cruises
 


Beide luxeschepen scoren zeer hoog op gastronomisch vlak. Het Restaurant Dieter MŁller aan boord van de MS Europa krijgt in de Duitse Gault Millau-gids een quotering van 19 op 20. De Michelin-sterrenchef creŽert niet alleen de recepten, maar kookt ook meer dan 70 dagen per jaar zelf in zijn restaurant op de Europa. Het Franse specialiteitenrestaurant Tarragon op de MS Europa 2 werd in Duitsland dit najaar uitgeroepen tot beste restaurant op zee. Tarragon wordt geprezen voor zijn originele creaties en elegante stijl. De borden die aan tafel worden bereid, de perfecte bediening en de uitgebreide wijnkaart maken van een avond in Tarragon een feest voor alle zintuigen. MS Europa 2 beschikt over maar liefst zeven gastronomische restaurants.Hapag-Lloyd Cruises noemt zichzelf de ontdekker van de oceaan. De wortels van de rederij gaan terug tot 1847. Ook vandaag onderscheidt de rederij zich van vele andere maatschappijen door haar originele vaarroutes. MS Europa en MS Europa 2 mijden de platgetreden paden en bezoeken unieke bestemmingen. Vaak heeft de kapitein een verrassing in petto en wordt een haven of eiland aangelopen die niet op het oorspronkelijke programma stonden. Wie trouwens van verrassingen houdt, kan op 14 mei 2016 op de Europa 2 inschepen voor een tiendaagse ĎSurprise cruiseí tussen Istanbul en Athene. Alleen de vertrek- en eindhaven zijn bekend. Alle overige bestemmingen verneemt u pas onderweg.De Europa 2 overwintert in het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en AziŽ en keert in april 2016 terug naar Europa. Tijdens het winterseizoen 2016-2017 staan onder meer Cuba, Frans-PolynesiŽ en AustraliŽ/Nieuw-Zeeland op het programma. De Europa vaart deze winter in 155 dagen de wereld rond. Ook voor expeditiecruises bent u bij Hapag-Lloyd Cruises aan het juiste adres. De rederij beschikt over twee expeditieschepen, waaronder de tweetalige Hanseatic, het enige expeditieschip met een vijfsterrenquotering.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Hapag-Lloyd Cruises
 

 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy