Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (65)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
 
Driemaal is scheepsrecht voor Azamara Club Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
20 sep '18
 
Azamara Club Cruises doopte eind augustus de Azamara Pursuit en bracht haar vloot daarmee op drie schepen. De nieuwe aanwinst laat de rederij toe haar aanloophavens en vaargebieden fors uit te breiden. Zo vaart de Azamara Pursuit na haar Europees debuut deze winter in Zuid-Amerika. De drie schepen bezoeken volgend jaar samen 400 havens op de zeven continenten. 66 procent van de routes en meer dan 100 bestemmingen die Azamara Club Cruises in 2019 voorstelt, worden niet aangeboden door andere rederijen binnen de Royal Caribbean-groep.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Azamara Club Cruises
 
 
Het sleutelwoord van Azamara Club Cruises is ‘Destination Immersion’. De boetiekrederij wil haar klanten onderdompelen in de bestemmingen. Ze doet dat met lange verblijven, avondexcursies en overnachtingen in de haven, aandacht voor de plaatselijke keuken en cultuur en een interactie met de lokale gemeenschap. Volgend jaar plant de rederij maar liefst 155 meerdaagse bezoeken en 268 laatavondvertrekken. Op elke cruise van zeven nachten en meer biedt de rederij haar gasten bovendien een AzAmazing Evening aan, een bijzondere excursie op een ongewone locatie. Volgens CEO Larry Pimentel zijn het vooral deze menselijke contacten die Azamara onderscheiden van haar concurrenten.
 
 
De Azamara Journey, Azamara Pursuit en Azamara Quest stellen in 2019 uiteenlopende vaarschema’s van vijf tot zestien nachten voor. Nieuw in het programma is Alaska waar Azamara onder meer elfdaagse ‘Alaska Intensive’-reizen aanbiedt. Bovendien vertoeft Azamara extra lang op de bestemming. Het schip blijft in Skagway bijvoorbeeld 16 uur tegen de kade liggen. De Azamara Quest bezoekt in Alaska maar liefst 15 havens en neemt haar gasten mee tot de Beringzee en de Aleoeten. Daarbovenop stelt de rederij handige ‘Land & Sea Packages’ voor zodat de klanten nog dieper in het land kunnen doordringen.
 
 
Azamara biedt volgend jaar maar liefst 40 ‘Country Intensive Voyages’ aan. De rederij vaart helemaal rond Japan en Nieuw-Zeeland, stelt rondreizen voor in Ierland en Schotland , bezoekt de grote wijnregio’s en geeft de gasten tijdens een reeks opeenvolgende cruises de mogelijkheid om 40 dagen lang in Griekenland rond te varen zonder twee keer dezelfde bestemming te bezoeken. Met deze formule slaagt Azamara Club Cruises erin om ook niet-cruisers naar de zee te lokken.
 
 
Op de lancering van de Azamara Pursuit kondigde de maatschappij nog meer plannen aan. Zo pakt ze uit met een Rail & Sail-programma waarbij de gasten een cruise kunnen combineren met een treinreis aan boord van de Belmont Orient Express of de Rocky Mountaineer. Verder beidt Azamara haar pre- en postprogramma uit in samenwerking met Cox & Kings, een specialist in luxereizen op maat, en wil ze golfliefhebbers lokken met haar Perry Golf-cruises. Intussen staan ook de afvaarten voor 2020 al open met daarin voor het eerst Hawaii, Frans-Polynesië en Zuid-Afrika. De Azamara Journey vaart eind 2019 vanuit Europa via de Afrikaanse Westkust tot in Kaapstad. Daar programmeert de maatschappij begin 2020 een reeks tiendaags cruises die kunnen worden gecombineerd met meerdaagse landtours naar het Krugerpark en de wijnregio rond de Kaap.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Azamara Club Cruises
 

 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy