Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (7)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (10)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (3)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (66)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (28)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
 
Elk Celebrity-schip wordt een Edge
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
1 aug '18
 
Eind juli maakte Celebrity Edge haar eerste vaartesten voor de kust van Bretagne. Na de finale afwerking verlaat het schip in november de Chantiers de l’Atlantique in St. Nazaire voor zijn inaugurele seizoen in de Caraïben. Intussen is de Franse werf ook al gestart met het staalsnijden voor de Celebrity Apex, het eerste zusterschip van de Celebrity Edge. Celebrity Cruises lanceert de volgende jaren niet alleen vier eenheden van de nieuwe Edge-klasse, maar kondigt met ‘The Celebrity Revolution’ tegelijk een indrukwekkend renovatieprogramma van de bestaande schepen aan.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 
 
Tussen 2019 en 2023 investeert Celebrity Cruises meer dan 400 miljoen euro om de negen schepen van de Millennium Class en Solstice Class in lijn te brengen met de Celebrity Edge die in december in Fort Lauderdale in de vaart komt en de Celebrity Flora, het nieuwe luxeyacht van de maatschappij dat vanaf mei 2019 in de Galapagos vaart. Het indrukwekkende upgrade-programma omvat alle aspecten van de gastenbeleving aan boord van de schepen. De herinrichting gebeurt onder leiding van de befaamde Britse interieurdesigner Kelly Hoppen die behalve particuliere woningen al luxeyachts en hotels op Mauritius heeft ontworpen en aangekleed. Haar stijl is een fusie van oost en west met strakke lijnen, neutrale tinten en een warme, uitnodigende weelde.
 
 
Op de vier schepen van de Millennium-klasse worden alle hutten en suites verbouwd met nieuw meubilair, tapijten, gordijnen, eXhale-beddengoed en kashmirmatrassen. De kajuiten worden verder voorzien van nieuwe badkamers, RFID-sloten en Bluetooth-mogelijkheden. Meteen wordt ook de Suite Class uitgebreid aan boord van de Celebrity Millennium, Celebrity Constellation, Celebrity Infinity en Celebrity Summit.
 
 
Ook op de schepen van de Solstice-klasse wordt een groot deel van de accommodatie vernieuwd. Het aantal suites wordt eveneens uitgebreid waarbij de Celebrity Solstice, Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox en Celebrity Silhouette worden uitgerust met een Reflection Suite en Signature Suites. Deze topaccommodatie was tot op heden alleen te vinden aan boord van de Celebrity Reflection. Belangrijk voor de suitegasten is de inrichting van The Retreat Sundeck en The Retreat Lounge. Geïnspireerd op de voorzieningen aan boord van de Celebrity Edge, zullen straks alle Celebrity-schepen over een zonnedek beschikken dat exclusief is voorbehouden voor de gasten die in de Suite Class verblijven.
 
 
De vernieuwing blijft niet beperkt tot de kajuiten. Ook alle bars, lounges, het wellnesscentrum, het casino, de bibliotheek en de winkels worden grondig gemoderniseerd. De hoofdrestaurants krijgen een nieuw interieur. De buffetrestaurants worden een open marketplace met kookeilanden en internationale smaken. Gasten kunnen straks over de hele vloot terecht in Qsine. Dit specialiteitenrestaurant zal eveneens het Belgische dinerconcept Le Petit Chef aanbieden waarbij de kleine chef dankzij 3D mapping-technologie op de eettafel tot leven komt.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 

 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy