Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (4)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (63)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
 
Boekingen Inaugurele seizoen Seven Seas Splendor geopend
Geschreven door Dirk Van Duyse
16 apr '18
 
Goed nieuws voor reizigers die van luxe houden, vanaf heden kun je reserveren voor het inaugurele seizoen van Regent Seven Seas Cruises’ nieuwste schip dat in februari 2020 te water gaat. Het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor, is de beste keuze om naar de mooiste bestemmingen ter wereld te reizen. Met ruimte voor 750 gasten zal het all-suite, all-balcony schip zich bij haar zusterschip Seven Seas Explorer voegen in het aanbieden van sommige van de grootste ruimteverhoudingen in de cruise industrie. Hiermee verhoogt Seven Seas Splendor opnieuw de standaard van het luxueus reizen. De eerste reis begint op 7 februari 2020 waarbij gasten worden meegenomen op een onvergetelijke, 14 overnachtingen durende, trans-Atlantische reis van Barcelona naar Miami.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 
 
Het inaugurele seizoen bestaat uit een verscheidenheid aan routes die iconische bestemmingen aandoen in de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee. Gasten kunnen daarnaast talloze beroemde musea en bezienswaardigheden ontdekken dankzij het onbeperkte aanbod van gratis excursies op elke reis. “Voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen reizen we naar bestemmingen die net zo bijzonder zijn als het schip zelf,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Op basis van feedback van onze gasten over onze huidige routes door de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee, verwachten we dat het nieuwe aanbod populair zal zijn onder zowel nieuwe als vaste gasten die de unieke kans willen grijpen om een van de eersten te zijn die mee reizen op het nieuwste luxe schip in onze vloot.”
 
 
Panama Kanaal & Caribische reizen Na haar eerste trans-Atlantische reis op 7 februari 2020, vaart Seven Seas Splendor op 25 februari door het Panama Kanaal, op weg van Miami naar Los Angeles en gooit het schip haar ankers uit in onder andere Cartagena en langs de prachtige kustlijn van Cabo San Lucas. Daarna vaart het schip op 14 maart 2020 door van Los Angeles naar Miami. Gasten kunnen onder andere het romantische Catalina Island, Acapulco en Puntarenas bezoeken.
 
 
Noord-Amerika & Atlantische Oceaan oversteek Eenmaal terug aan de Atlantische kust begint ze op 1 april 2020 aan een voorjaarsuitstapje tussen Miami en New York. Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Oranjestad, Aruba en Charleston, South Carolina, voordat het schip in de drukte van de Big Apple aankomt. Vervolgens zet ze op 16 april 2020 vanuit New York koers naar Barcelona, een reis van in totaal 14 overnachtingen.
 
 
Mediterrane bestemmingen Op 30 april 2020 begint Seven Seas Splendor aan haar inaugurele mediterrane seizoen, met als groot voordeel dat het de perfecte afmetingen heeft om ook de kleinere havens te bereiken, van Palamos en Toulon tot Kotor. De eerste van deze mediterrane reizen is een cruise van 12 nachten vanuit Barcelona die eindigt met een groot hoogtepunt: een overnachting in het romantische Venetië. In de zomer van 2020 maakt het schip een reis naar de ‘oude wereld’. Op 4 juni 2020 doet het schip in een reis van 12 nachten bestemmingen aan zoals Jeruzalem en Rhodos. Vervolgens vinden er op 10 en 26 juni 2020 nog eens twee reizen van 10 nachten plaats waarbij gasten de kans krijgen om de beste stranden en steden ter wereld te bezoeken, van Ibiza tot Rome.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 

 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy