Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (4)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (63)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
 
De perfecte gezinsvakantie op Symphony of the Seas
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 apr '18
 
Sinds begin april vaart Symphony of the Seas vanuit Barcelona door de Westelijke Middellandse Zee. Het vierde schip van de Oasis-klasse van Royal Caribbean International is iets groter dan zijn voorgangers. Met zeven omgevingen, vele voorzieningen en enkele verrassende nieuwigheden voor alle leeftijdsgroepen staat het vaartuig garant voor de perfecte gezinsvakantie.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Royal Caribbean
 
 
Symphony of the Seas meet 228.081 brutoton, is 362 meter lang en 72 meter breed. Ze is daarmee officieel het grootste cruiseschip in de wereld. Het vaartuig biedt in een dubbele bezetting plaats aan 5.518 gasten. Een van de blikvangers is de nieuwe Ultimate Family Suite. Deze kleurrijke loftsuite met butlerservice omvat onder meer een glijbaan van de kinderkamer naar de woonruimte, een kamerhoge LEGO-muur, een verzameling videogames, een airhockeytafel en een balkon met touwenklimrek, kindvriendelijke snookertafel en bubbelbad. De vraag voor deze 125 m˛ grote suite is enorm. De Ultimate Family Suite is al voor ruim twee jaar ver uitverkocht en de klanten zijn bereid er flink wat geld voor neer te tellen. Voor de kerstvakantie werd deze suite voor maximaal acht personen verkocht voor maar liefst 70.000 euro!
 
 
Het nieuwste vlaggenschip van Royal Caribbean biedt echter nog meer nieuwigheden. Zo werd het Solarium voor volwassenen volledig hertekend. De Solarium Bistro kreeg een sympathieke facelift. Op de bovenverdieping introduceerde Royal Caribbean een nieuw visrestaurant Hooked. Nabij het zwembad kan je voortaan genieten van Mexicaanse specialiteiten in El Loco Fresh. Sportliefhebbers kunnen in de Boardwalk deze zomer hun hart ophalen in de Playmakers Sports Bar & Arcade. Studio B vormt eveneens het decor voor de laser tag game Battle for Planet Z. Maar ook alle vertrouwde Oasis-klassiekers zijn terug, van de Royal Promenade tot Central Park en van de water- en duikshows tot de meer dan twintig eetgelegenheden.
 
 
Probeer zeker ook de nieuwe Royal Caribbean App uit. Deze applicatie laat onder meer toe het volledig programma van de cruise al te bekijken voor je vertrekt, mobiel in te checken, restaurants en excursies te boeken, Broadway-shows of surflessen te reserveren. Maar er zijn ook enkele leuke gimmicks aan toegevoegd. Met x-ray vision kan je bijvoorbeeld door een kunstwerk de scheepsbrug bezoeken en veranderen op de Boardwalk reclameborden in gezelschapsspelen. Royal Caribbean maakt aan boord van Symphony of the Seas op speelse wijze gebruik van de technologie met onder meer robots die dranken serveren in de Bionic Bar en tientallen drones die als kleine lichtjes de ijsshow in Studio B openen. Als familieschip ligt de klemtoon duidelijk op het speelse en ludieke.
 
 
Symphony of the Seas vaart tot eind oktober tussen Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Firenze en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels. Inschepen kan op zondag in Barcelona en tijdens het hoogseizoen eveneens op donderdag in Rome. Op 28 oktober vertrekt het schip vanuit Spanje naar Miami, zijn thuishaven. Wie Symphony of the Seas deze zomer nog wil ontdekken, mag vooral niet te lang treuzelen, want heel wat afvaarten zijn al zo goed als uitverkocht.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Royal Caribbean
 

 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy