Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Welkom op de cruiseblog site van ATC Cruises. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (9)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (2)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (1)
Regent Seven Seas (2)
Royal Caribbean (3)
Seabourn (7)
SeaDream (2)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (4)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (11)
Noorse Fjorden (2)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (5)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (12)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (24)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (5)
 
Greetje en Tamara aan boord van de Crystal Mahler
Geschreven door Greetje
16 apr '18
Op 26 maart 2018 had ik het genoegen om samen met mijn collega Tamara om een weekje op de Donau te Cruisen met de Crystal Mahler, één van de nieuwe rivierschepen van Crystal River Cruises. Het schip heeft een capaciteit van 106 passagiers en 68 bemanningsleden, dus bijna 1,50 bemanning per passagier, dit maakt van de Crystal River schepen dan ook terecht zeer luxueuze schepen op basis van All inclusive. We werden opgewacht door de autocars van Crystal River cruises op de luchthaven in Wenen en werden direct naar het schip gebracht. Er wordt op maat ingecheckt, je krijgt een drankje aangeboden in de Palm Court en er komt iemand van de crew tot bij jou om je in te checken en je naar de suite te begeleiden. Belangrijk is hier dat ze het tijdstip weten wanneer u aan boord komt, zodat ze kunnen zorgen dat jouw suite op tijd klaar is. De bagage wordt automatisch in de suite afgeleverd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Indrukwekkende verjongingskuur voor Crystal Symphony
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
15 nov '17
Crystal Cruises heeft de vernieuwde Crystal Symphony in de vaart genomen. Het schip kreeg de voorbije maand op de Lloyd Werft in Bremerhaven zijn grootste renovatie sinds de ingebruikneming. De luxerederij investeerde meerdere miljoenen euro’s in de omvorming van kajuiten tot suites, de herinrichting van de restaurants, de toevoeging van nieuwe eetgelegenheden en een reeks technologische upgrades.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Verjongingskuur voor Crystal Symphony en Crystal Serenity
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 mei '17
De Crystal Symphony en Crystal Serenity gaan respectievelijk in het najaar van 2017 en 2018 naar het droogdok voor een indrukwekkende upgrading. Beide schepen zullen bijna een maand op de werf verblijven. Crystal Cruises investeert namelijk meerdere miljoenen euro’s in nieuwe suites en penthouses, de renovatie van de restaurants en een reeks technologische voorzieningen. Met deze grondige herinrichting wil Crystal Cruises haar plaats als een van de meest luxueuze cruiserederijen in de wereld naar de toekomst toe veilig stellen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Crystal Cruises breidt haar productengamma fors uit
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
24 feb '17
Crystal Cruises viert deze zomer haar 25-jarig bestaan en zet meteen de bakens uit voor de volgende jaren. Die zien er alvast veelbelovend uit. De rederij kondigt niet alleen de bestelling van drie ultra luxueuze zeeschepen aan, maar breidt haar palet bovendien uit met een reeks nieuwe producten zoals Crystal Yacht Cruises, Crystal River Cruises en Crystal Luxury Air.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Crystal River Cruises in de startblokken
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
19 jan '16
Cruise Plus had het de voorbije maanden al aangekondigd: Crystal Cruises breidt haar portefeuille de volgende jaren gevoelig uit met yachting, river cruising en luxueuze vliegreizen. De eerste fase van deze uitbreiding heeft intussen concrete vormen aangenomen want op 13 juli 2016 gaat Crystal River Cruises officieel van start met de Crystal Mozart. Het MS Mozart was jarenlang de koningin van de Europese riviercruises. Het schip wordt de volgende maanden helemaal gerestyled en zal plaats bieden aan 160 gasten en 90 bemanningsleden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (9 blogartikels)
 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief |  Waardebon |  Privacy Policy