Contacteer ons op 03 - 236.89.39
 
Rederijdetails
Schepen
370   aanbiedingen
39   ATC Cruises suggestie(s)
295   Special(s) (Extra voordelen)
17   begeleide cruise(s)
436   Beoordelingen
6   blog artikel(en)
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
Uw ATC Cruises adviseur
   
Lisbeth Jespers
T:   03 / 236.89.39

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !


 
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Oceania Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

Uitstekend , maar ...   
Zon 1 sep 2019 - BJ uit Belsele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend , maar badkamer zeer , zeer klein , en ondanks al het uitstekende van Sirena en Oceania een minder goede beoordeling door de badkamer !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Super verjaardagsgeschenk   
Zat 31 aug 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor eerste keer GEEN opmerkingen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

prachtige cruise   
Vrij 30 aug 2019 - Vp uit Wemmel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  gastronomisch was oceania vroeger beter. Sirena is mooi vernieuwd - conciergelevel is echter de meerprijs niet waard. Zeer aangename ervaring en aangename bestemmingen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Super service!   
Vrij 9 aug 2019 - DA uit Melsele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was weer het "thuis komen" gevoel wanneer we aan boord van de Riviera kwamen. Heel goede service, heel lekker eten zoals we gewend zijn! Altijd buiten kunnen ontbijten is zalig. Een bekende vaarroute maar toch nog nieuwe plekjes ontdekken maakt het voor ons steeds de moeite waard.
  Een persoonlijke tip

Geniet van elke minuut!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

aangename vakantie, zeer goed   
Din 23 jul 2019 - VE uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste ervaring met een kleiner schip. Voorheen driemaal met de Riviera. Onze voorkeur gaat toch naar de grootorde Riviera. Groter aanbod restaurants, meer entertainment.
  Een persoonlijke tip

Wij hadden een speciale transfer naar het centrum van Rome om daar nog enkele uren door te brengen in afwachting van onze vlucht. Het hotel voor de lunch was echter zeer exclusief met ook bijhorende prijzen. Dit was voor ons een beetje overdreven. Voor de rest , zeer tevreden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Service aan boord   
Woe 26 jun 2019 - SR uit Beveren-Waas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze reis behoefde meer ondersteuning op verschillende vlakken en deze werd met glans doorstaan
  Een persoonlijke tip

Meer afwisseling in entertainment en ook iets meer Europees gericht
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Cruise ocania   
Din 25 jun 2019 - MJ uit Kontich
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de negende cruise met Oceania...zoals de vorige keren: uitstekend!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

PRIMA REIS   
Din 25 jun 2019 - SM uit TEMSE
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania Riviera blijft een aanrader :grote troef zijn de specialiteitenrestaurants, die deze keer opvallend vol zaten. Uitstappen goed verzorgd. Het pakket van Cruise Plus; vluchten, transferten, rondrit en begeleide wandeling door een zeer goede gids in Barcelona worden zeer gewaardeerd.
  Een persoonlijke tip

Het enige dat we afraden is het betalen van een aan boord deposit voor volgende reizen. Het is maar 1 jaar geldig, geen vaste korting en mag in bepaalde gevallen (zoals promoties van Oceania) niet gebruikt worden. Daarin is Seabourn beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Weer top   
Din 25 jun 2019 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reed 5 x met de Riviera geweest
  Een persoonlijke tip

Boek een penthouse
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Beoordeling Oceania cruise Riviera Middellandse zee    
Maa 3 jun 2019 - SS uit Schilde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Airconditioning mag warmer staan in het restaurant. In de badkamer graag meer verlichting en vergrootspiegel.
  Een persoonlijke tip

Geef geen kleding aan wasserij. Een t-shirt gekrompen en witte broek is grijzig geworden. Jammer!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

beoordeling vakantie   
Maa 3 jun 2019 - AW uit Sint-Niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  super vakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Mijn ervaring   
Zat 1 jun 2019 - DM uit Knokke
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles vlotjes verlopen. Inschrijving en toelichting waren snel in orde, zodat we bijna aanstonds in onze kamer konden. Service en eten waren zoals de eerste keer uitstekend. De Riviera is wat ons betreft prijs/kwaliteit bij de beste. Een klein minpunt voor ons is het entertainement dat nogal Amerikaans getint is , maar dit komt door het overwegent amerikaans publiek.
  Een persoonlijke tip

Hier kan niet veel meer aan verbetert worden. Iedereen zou zo een cruise moeten kunnen meemaken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Van Rio tot Barcelona   
Din 28 mei 2019 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In vergelijk met vorige cruises Dit was nr.12) was deze niet de meest geslaagde. De menu's in de Grand Dining Room waren "zeer overzichtelijk" en de smaakcombinaties soms wel eens "experimenteel". Als er veel zeedagen zijn speelt het zwembad een belangrijke rol maar het was soms zo koud dat het onaangenaam was. Een absoluut probleem vind ik de prijs van de excursies bij oceania die toch wel serieus overdreven zijn. Bij een excursie in Tanger hoef ik er geen tapijtenverkoopactie à la Turkije bij.
  Een persoonlijke tip

Ondanks alles vind ik cruises met Oceania toch een echte aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

fijne cruise   
Maa 20 mei 2019 - PE uit Wondelgem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  fijne cruise , vriendelijk personeel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

toptrip   
Zat 18 mei 2019 - BG uit De Klinge
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In de suite zijn de kasten niet uitgestoft bij aankomst en dat was vorige keer ook. Al de rest zoals badkamer zeer proper
  Een persoonlijke tip

Vervang de tapijten in de suite
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Tevreden   
Don 25 apr 2019 - VR uit Brecht
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks de vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel in de Grand Dining room ervaarden wij de service als veel te snel naar onze Europese normen ..voorgerecht, tussengerecht en hoofdschotel werden vlak na elkaar opgediend. Bovendien werd er weinig tijd gelaten om de wijnkeuze te doen . Anderzijds wensen wij te beklemtonen dat we uiterst tevreden zijn over de begeleiding van deze cruise.. uitstekende trips , goede sfeer en hulpvaardigheid.
  Een persoonlijke tip

Het lijkt aangewezen dat men zich op zijn minst zich een beetje aanpast aan de Europese eetcultuur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Eerste Ocean ia-ervaring   
Don 25 apr 2019 - MK uit Haasdonk
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is wel aan renovatie toe, wat nu dus gebeurd ! Bij het dinner moest alles zeer vlug gebeuren, wij genieten toch liever een beetje langer van onze dinner. Het personeel is wel vriendelijk in de restaurants. Een dikke pluim voor de professionele begeleiding van Ben Scheefhals , uitstekend , voor herhaling vatbaar !
  Een persoonlijke tip

Een beetje de bourgondische levensstijl aanleren aan der Amerikaanse restaurantleiding !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Overdreven hygienisch protocool heeft veel verpest   
Vrij 12 apr 2019 - BP uit Overijse
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Gedurende 14 dagen op 18 dagen cruise, hebben de fel overdreven ( slechts een tientaal passagiers ziek op meer dan duizend)hygienische maatregelen ons genot behoorlijk verpest. Geen concierge lounge, geen culinary center, geen bibliotheek, geen dranken aan havens, geen tafeldekking enz.. Hebben serieuse financiele compensatie aangevaagd alvorens onze volgende geplande cruise te bevestigen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Een rijke ervaring !   
Zat 23 mar 2019 - DS uit Ternat
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Australië / Nieuw-Zeeland in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De avondshow kan beter, personen laten optreden die geen duidelijk verstaanbaar Engels spreken is heel vervelend !
  Een persoonlijke tip

Thee time in de horizon is ouderwets en overbodig
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

ZEER MOOIE CRUISE   
Zat 23 mar 2019 - JR uit Brecht
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alle afspraken werden door u zorgvuldig nagekomen. Wij danken alle medewerkers die ons geholpen hebben. De cruise was prachtig. Wij hebben wel onze twijfels over het feit dat er in BELIZE niet kon aangelegd worden, omwille van de wind en dat daardoor een reeds geboekte uitstap niet kon doorgaan. Ook het restaurant JACQUES dat steeds was volgeboekt doet ons twijfelen over de wijze waarop deze plaatsen worden toegekend.
  Een persoonlijke tip

Onze kritiek betreft details over een zeer mooie cruise. De boekingen van restaurants zouden transparanter moeten gebeuren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Zeer goed qua eten, service en parcour   
Zat 23 mar 2019 - JD uit Knokke-heist
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kajuit te klein voor conciërge level, volgende keer penthouse suite
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Amazone ervaring   
Din 19 feb 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Amazone in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  we hebben terug een luxueuse reiservaring gehad die eigenlijk volledig beantwoordt aan onze verwachtingen met een redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Specifiek: -superieure keukens -uitermate vriendelijk en efficient personeel -goed georganiseerde uitstappen aan redelijke prijs -goed werkend inclusief internet -goed Oceania animation team, maar minder goede externe entertainers -boeiende lecturers -gezellige bridgeclub (28 deelnemers) doch zonder Oceania bridge instructor (die er normaal wel is)
  Een persoonlijke tip

doe zo verder en blijf zorgen voor goed personeel (op deze reis was de Gen Man een no-nonsens Belg die zijn job goed kende)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

genieten   
Woe 13 feb 2019 - VP uit Temse
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hotel in Miami was wel niet zo goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Ontmoeting met diverse culturen   
Zat 12 jan 2019 - VR uit Borsbeek
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip is dringend aan renovatie toe. Butler top. Onderhoud Vista suite kan beter: dagelijks was er wel iets vergeten. Excursies Oceania: over het algemeen goed doch de eeuwige shoppingstops nemen te veel tijd in. Culinair kan dit niet beter. Reeds jaren aangekaart: het entertainment is wel heel erg beneden niveau en de humor is gericht op een overzees publiek dat in grote getale aanwezig is op het schip.
  Een persoonlijke tip

Doe beroep op Cruise Plus om privé uitstappen te organiseren. Compleet naar uw eigen wensen en tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Genieten!!   
Don 10 jan 2019 - DE uit Aartselaar
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niks op aan te merken. Topvakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Autumn experience   
Woe 5 dec 2018 - SR uit Beveren-Waas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bevestiging goede cruise ervaring met Oceania
  Een persoonlijke tip

Meer gevarieerd avond entertainment
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Een toffe veertien daagse   
Vrij 23 nov 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip Marina is na 9 jaar in de vaart aan een opknapbeurt toe . Tapijt , teak vloeren decks en de meubels zijn versleten . Internet is zeer traag . Bij gebrek aan cash vroeg ik aan de receptie 400 € cash die mij wel 500 $ kosten . Ttz , een 50 $ aan koersverlies en 50 $ voor de service . Een nogal dure service voor een klant met zilver status !!! Enfin voor mij moeten ze nooit nog bankier spelen . Heb mijn les geleerd . Ook heel veel nieuw personeel waardoor de service toch achteruit gaat . Shuttle bussen zijn nogal dun bezaaid waardoor lange wachttijden in de stad . Bij slecht weer verre van aangenaam . Het eten in de verschillende restaurants was weer in orde . Fijne vakantie gehad .
  Een persoonlijke tip

Graag misschien één Europese TV kanaal ipv al die verschrikkelijke Amerikaanse posten , BBC's en Sky TV .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

3 mooie weken op zee   
Don 22 nov 2018 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na meerdere cruises bij oceania is het alsof thuiskomen op een mooi schip. De gekende mooie accommodatie, het vriendelijk personeel, de verzorgde en lekkere maaltijden. We hadden alles wat nodig is voor een geslaagde cruisevakantie.
  Een persoonlijke tip

Laat u goed beraden in je reisagentschap en probeer, indien mogelijk, de uitstappen zelf te organiseren want die zijn bij Oceania heel duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Mooie reis met spijtig slot   
Din 20 nov 2018 - DD uit Deinze
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds mailtje verstuurd aan Dirk inzake de slechte bediening van jullie aangeduid vervoer in Los Angeles waar ze niet zijn komen opdagen na zelfs diverse telefoons door Tony van Heuverswijn een medereiziger.
  Een persoonlijke tip

Kies andere plaatselijke transporteur
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Fijne vakantie    
Maa 19 nov 2018 - VA uit Hever- Schiplaken
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  2 x probleem gehad met transfer. Eerste keer van luchthaven Miami naar hotel Hyat Regency. We hebben driver moeten bellen via emergency number en hebben 2 uur moeten wachten. Tweede keer van cruise terminal LA naar luchthaven LAX. Driver is niet komen opdagen. Emergency number heeft ons niet geholpen. We hebben samen met 2 andere koppels taxi naar de luchthaven genomen. De rekening werd betaald door koppel van Wetteren (100 dollar). Gelieve hen hiervoor terug te betalen. Voucher werd niet gebruikt en kan terugbezorgd worden.
  Een persoonlijke tip

Excellent food. Geweldige keuken. Gemiddelde leeftijd was veel te hoog. Floating disney resort / nursing home for elderly people. Zeer zwak entertainment. Volgende keer kiezen we terug voor Seabourn of beter. Graag advies.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Lichte ontgoocheling   
Din 30 okt 2018 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kwaliteit van het eten is wel overroepen. Het internet gebeuren laat sterk te wensen over.
  Een persoonlijke tip

Er mag meer zorg besteed worden aan de afwerking van het onderhoud van de hutten en het dekken van de tafels
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

er zijn betere schepen   
Din 23 okt 2018 - De uit Waasmunster
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor 17.00 geen enkele bar open tenzij aan het zwembad waar ge champagne of wijn kunt drinken uit plastic bekers uitstappen erg duur en entertainment op laag niveau de concierge lounge is een lachertje de service daarentegen is van hoog gehalte het prive zonnedek is ook een aanrader
  Een persoonlijke tip

verwittig op tijd dat je allergisch bent voor zuivel of je mag alle dagen gaan eten aan het buffet
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cuba cruise   
Woe 17 okt 2018 - GP uit Hever
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer klantvriendelijk bij Cruiseplus met snelle antwoorden op al mijn vragen Zwembad was wel zeer klein, eigenlijk te klein
  Een persoonlijke tip

Pro-actieve tips zouden nuttig zijn. Uitleg over de verschillende formules excursies, e.g. gratis excursies versus Ultimate passport (heb dit zelf gevonden op de site van oceania) verschillende dranken formules, gratis drank pakket versus wijnpakket
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Pracht ervaring   
Don 11 okt 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede service lekker eten gepersonaliseerde aandacht
  Een persoonlijke tip

Volhouden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Oceania altijd goed   
Woe 3 okt 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Steeds alles dik in orde bij Oceania met zijn uitstekende keuzes aan hoog kwalitatieve restaurants en bars.
  Een persoonlijke tip

Verban alle plastic bekers aan het waves grill restaurant . Niets zo onsmakelijk als een wijntje uit een plastic beker . Foei .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Goed   
Zat 22 sep 2018 - LE uit Londerzeel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service op het schip was duidelijk minder als verleden jaar!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

culturele cruise Baltische staten   
Zat 22 sep 2018 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  modern , mooi schip met ruime gemeenschappelijke ruimtes. persoonlijk vind ik de kleinere schepen van de rederij iets aangenamer. Het was een aangename leerrijke reis met veel interessante steden te bezichtigen.
  Een persoonlijke tip

De aangeboden excursies van de maatschappij liggen boven de marktprijs. Zelf boeken lijkt me aangewezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Mooie afsluiter van de zomer   
Woe 19 sep 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze cruise met de Riviera was zoals gewoonlijk weer top! Het is voor ons altijd een beetje "thuis" komen wanneer we aan boord gaan. Jammer dat het in Portofino niet mogelijk was om te tenderen ( te hoge golven). De kapitein heeft voor de veiligheid de juiste beslissing genomen en Genua als vervanger op het programma geplaatst. We kijken al uit naar onze volgende cruise met Oceania.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Belsele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben al meerdere cruises gemaakt,maar ik deed mijn zus en schoonbroer mee voor de eerste keer en zij vonden dat ze te weinig info kregen,alles ging langs ons
  Een persoonlijke tip

meer info aan nieuwelingen aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Monaco - Barcelona   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Sint-niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

DOE ZO VERDER !   
Vrij 14 sep 2018 - RM uit Temse
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania blijft aantrekkelijk, gezien de verhouding prijs-kwaliteit. Hun grootste troef blijven de diverse restaurants aan boord. Ook andere gasten beklemtonen deze formule. Uitstappen blijven duur, zodat een goede voorbereiding een aanrader is. Want in vele Europese steden kan men zelf wel iets plannen.
  Een persoonlijke tip

Hou zeker de aanbiedingen van Oceania in het oog.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

OCEANIA BLIJFT SCOREN   
Zat 4 aug 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Noorse fjorden en Oslo, Gothenburg, Copenhagen,...blijven een mooie bestemming. De verschillende de specialiteiten restaurants zijn nog steeds dé grote troef van Oceania. Service en vriendelijkheid, zeer goed. De shows zijn nog altijd té Amerikaans.,De dagelijkse berichtgeving bleek niet altijd correct te zijn.
  Een persoonlijke tip

Omwille van hun dure uitstappen, best nog steeds zelf je uitstappen plannen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Oceania Rivièra   
Zon 29 jul 2018 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise heeft aan onze verwachtingen voldaan en de excursies waren van uitstekende kwaliteit. Ben's choice was de juiste keuze - vooral zijn persoonlijke inzet was uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Middellandse zee.   
Maa 25 jun 2018 - FL uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prima in orde. Het enige minpuntje is misschien dat de uitstappen nogal aan de dure kant zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

familie wouters-goor : riviera    
Zon 24 jun 2018 - WJ uit Turnhout
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben gekozen voor het totaal pakket : heel interessant. spijtig dat brussels airlines zomaar haar vlucht cancelde. Dank aan jullie voor de goede zorgen voor het overboeken naar andere vlucht
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

20 toffe dagen aan boord Rivièra   
Don 17 mei 2018 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  20 heerlijke dagen gehad aan boord van een mooi schip met uitstekende service, verzorgde en smaakvolle maaltijden en in een vriendelijke accomadatie
  Een persoonlijke tip

te herhalen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Pracht cruise mooie bestemmingen   
Zon 28 jan 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Pracht cruise met interessante diversiteit in bestemmingen
  Een persoonlijke tip

Doen de verschillende culturen en landen zijn een betoverende reiservaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

genieten   
Zat 27 jan 2018 - Mm uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Amazone in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze kamer was wel redelijk compact maar uitzonderlijk proper. Het schip wordt zeer goed onderhouden. Het eten aan boord was meestal zeer goed, maar in het steakrestaurant liep er wel dikwijls iets mis. In de grand dining room mocht af en toe wat meer variatie zijn. Al bij al was de prijs kwaliteit zeer goed, zeker voor herhaling vatbaar. Misschien dat we volgende keer één van hun grotere schepen boeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

nieuwjaars cruise Miami - Lima.   
Din 23 jan 2018 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer mooie en aangename cruise. Eten en service onberispelijk.Modern schip dat wel de gezelligheid van kleinere zusterschepen mist. Drie eerste havens waren speciaal ingerichte cruise eilanden. Minder interessant vanwege lawaaierige drukte afgestemd op amerikaanse toeristen.
  Een persoonlijke tip

Tracht zo veel mogelijk de plaatselijke uitstappen zelf te regelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

super   
Vrij 19 jan 2018 - dl uit kruibeke
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  super rederij
  Een persoonlijke tip

voor herhaling
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

super   
Din 24 okt 2017 - VG uit Brecht
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania heeft een uitstekende reputatie ,de keuken is top ! het schip is voor ons iets te klein ,wij prefereren het grotere schip zoals de Riviera waar wij ook al mee gereisd hebben, wij persoonlijk hebben liever wat meer loop en houden van iets meer ruimte in de badkamer ,ook de mogelijkheid voor de shows op de Nautica zijn beperkt ! Maar wij waren over alles goed geinformeerd door het reisbureau !
  Een persoonlijke tip

Geen badjassen in de kast hangen ,enkel op vraag van de passagier die er gebruik van maakt !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Een heerlijk ontspannende cruise   
Don 19 okt 2017 - MG uit Schilde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Over de hele lijn zeer goed tot uitstekend, behalve voor de uitstappen, georganiseerd door de rederij. Die verdienen slechts een oordeel matig, want ze zijn in verhouding te duur en bieden te weinig meerwaarde. De enige uitstap met meerwaarde voor ons (Zodiac verkenning Bay of Fundy) werd bovendien afgelast.
  Een persoonlijke tip

In landen waar autoverhuur en taxi heel bereikbaar zijn en er een goed toeristisch aanbod is, raad ik aan uitstappen zelf of in kleine groep te organiseren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

prachtcruise   
Din 17 okt 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prachtcruise op een mooi schip met lekker en mooi gepresenteerd eten. Entertainement is niet de sterkste kant maar kon erdoor
  Een persoonlijke tip

doen, een transatlantische cruise is zeer relaxerend tegen een aantrekkelijke prijs
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

nautica oceania southampton barcelona   
Maa 9 okt 2017 - CL uit Zedelgem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na 9 cruises met oceania vinden we toch dat de Gastronomie aan een aanpassing toe is. Eten: Zeer fijne ingrediënten maar het blijven een beetje dezelfde gerechten na al die jaren. Hier best een beetje afwisseling en minderAmerikaans..; Dranken liefst meer Franse en Italiaanse wijnen Drankenpakket best prijzig Excursie zijn zeer duur en niet altijd even intersessant. Het schip Nautica is aan vernieuwing toe : Bij minimale golven deinde het schip zeer onaangenaam .
  Een persoonlijke tip

Breng een Michelin kok aan boord en vergeet de amerikaans getinte zogezegde Franse chef Jaques Pepin.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Prachtige ervaring   
Zat 30 sep 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie bestemmingen er puik service. Uitstekend eten
  Een persoonlijke tip

Verander niets
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Rivièra    
Zon 17 sep 2017 - SR uit Beveren-waas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima route en uitermate vriendelijk en service gericht
  Een persoonlijke tip

Entertainment /shows op 2 tijdstippen vroeg en laat laten plaatsvinden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

VOOR HERHALING VATBAAR   
Zon 10 sep 2017 - DR uit Tisselt
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise was van begin Bilbao tot het einde Barcelona exellent. Een dikke pluim voor Ben, de stadsrondrit in Bilbao en Barcelona was perfect georganiseerd. De tapa's in Barcelona en de cocktail op het schip waren een aangename verrassing.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Cruise Barcelona Athene   
Zat 9 sep 2017 - VP uit Belsele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excursies en transport zeer duur. Prijs excursie naar Pompei was uiteindelijk 100 USD duurder dan prijs in folder! Waarom dan een folder geven?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

schitterend   
Zat 26 aug 2017 - Dd uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles ok
  Een persoonlijke tip

een dag op voorhand...uitstekend idee
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

cruise plus ervaring    
Zat 26 aug 2017 - Vm uit Zele
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede begeleiding met zowel voor als na de reis aangenaam verast met het programma
  Een persoonlijke tip

cruise plus doe zo voort ,na verschillende boekingen steeds aangenaam verast door de service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Leuke trip   
Zat 26 aug 2017 - DD uit Kortrijk
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ouder schip, entertainment is beneden peil en vriendelijkheid van personeel was niet je dat
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

prachtige rondreis, entertainment ondermaats   
Vrij 25 aug 2017 - LH uit Brugge
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben deze cruise gekozen omwille van de aanlegplaatsen. De begeleiding door Cruise plus was uitstekend en voor herhaling vatbaar! Alles verliep perfect van aanvang tot einde. Gezien onze positieve ervaring met Oceania, hadden wij opnieuw voor deze rederij gekozen. Het eten was super en de bediening in de Grand Dining en in de specialiteiten restaurants was prima. De bediening op het Terrace café was iets minder. Ook maakte men geen gebruik van verschillende specialiteiten volgens de streek dat men met het cruise schip bezocht, wat spijtig is. De entertainment liet jammer genoeg te wensen over. De cruise directeur deed geen enkele moeite om gebruik te maken van zijn team aan boord (het orkest, de dansers, de pianist ) om het cruise -gebeuren op te vrolijken. Overdag was er helemaal niets te beleven aan boord, niettegenstaande de muziekanten aan boord waren. 's Avonds moesten de passagiers, na 45 min naar de band te hebben geluisterd in Horizons, zelf de liedjes uitkiezen op een I-pad en zelf voor de ambiance zorgen op de dansvloer. Op andere cruises zorgde het entertainment team ervoor dat de dans en ambiance werden ingezet. Op deze cruise hadden we de indruk dat er geen samenwerking was tussen de cruise directeur en zijn entertainment team. De pianist, Greg, kon prachtig piano spelen maar ook hier werd hij niet aangemoedigd om het beste van zichzelf te geven. Telkens als er ergens een beetje sfeer op gang leek te komen, werd het abrupt afgebroken door het entertainment team zelf, die gebonden leek te zijn aan 'hun programma' of door de cruise directeur (Leslie). De zanger van het orkest werd meermaals gevraagd door de passagiers en de pianist om te komen meezingen maar bedankte en verliet de piano bar. Op een avond was de sfeer zo ondermaats dat de cruise directeur een fles champagne gaf aan het koppel dat de ambiance op de dansvloer opkrikte. De shows aan boord in de Sirena Lounge waren zeer mager : op 10 avonden hebben we 2x een stand up comedian gehad,1x een sopraan die prachtig kon zingen, 1x een film en de andere avonden werden opgevuld door een alledaagse show. Helemaal niet zoals we gewoon zijn van Oceania. De cruise directeur werd meermaals gesignaleerd in de bar met een cocktail in de hand.
  Een persoonlijke tip

De Oceania Sirena is een ouder schip en niettegenstaande de dure heraankleding blijft het een oud schip. Dit merk je niet in de gemeenschappelijke ruimtes (alles is daar zeer net en verzorgd) maar aan de aankleding van de kajuiten en de povere douchekamer. Bij een volgende boeking met Oceania zullen we opteren voor de nieuwere schepen, zoals de Marina en de Riviera EN we hopen dat cruise director Leslie daar GEEN deel zal uitmaken van de staff!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

ATC PLUS EN CRUISEPLUS   
Vrij 25 aug 2017 - LL uit MEEUWEN-GRUITRODE
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cRUISEDIRECTOR ONDERMAATS
  Een persoonlijke tip

Verwelkoming van de 3de grootste groep zou aangenaam zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

INTERESSANTE ROUTE   
Vrij 25 aug 2017 - SM uit Temse
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  "Ben's choise" was a good choise !Leuke route. De dag in Bilbao was fijn -bezoek aan de stad én museum met gids was prima.Ook de "vinnige" aapjes op de Rock van Gibraltar deden hun best..De laatste dag in Barcelona(ondanks speciale omstandigheden)verliep zeer goed.Het bezoek aan Parc Guëll was een opfrissing. En de tapas smaakten heerlijk !
  Een persoonlijke tip

Als je de Marina en Riviera kent, valt dit schip toch iets te klein uit - zeker de badkamer. Natuurlijk blijft de route een grote rol spelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruisen = genieten   
Vrij 25 aug 2017 - CM uit 's Gravenwezel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was oké
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Cruise   
Vrij 25 aug 2017 - DC uit Desselgem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een beetje ontgoocheld : Heeft niet volledig aan onze verwachtingen voldaan We hadden voor die boot gekozen omdat het vernieuwd zou zijn en omdat de keuken uitmuntend zou zijn Zoals al gemeld aan Ben, is de keuken wat tegengevallen Vele repetitie, .. altijd dezelfde gestoomde groenten (gedurende 12 dagen ...) Vooral de kamer is wat klein en de badkamer superklein .. de service op de kamer was wel perfect ! de service op buffet en Terrace Caffe was wel wat 'bruut' de "garçons" zijn meestal Indonesiërs, soms heel jong, begrijpen niet altijd goed Engels .. Service op de Tuscan en Red Ginger was wel perfect ! Idem in De Grand Dining Wel supermooie route ! De bemanning is heel weinig aanwezig (Nooit bv bij ingang restaurant, niet bij boarding Bij het verlaten van het schip, waren een sommelier en twee obers aanwezig !!
  Een persoonlijke tip

Er is vooral aan de + 70-75 jaren gedacht oa qua entertainment Nooit ambiance aan het zwembad Meer aandacht geven aan de aanwezige 40-65 jaren Meer aandacht geven aan de entertainment ploeg (voorzien van een goed orkest , een goed entertainer !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

perfekt   
Woe 9 aug 2017 - Mj uit Schilde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  perfekte cruise grote luxe aan redelijke prijs perfekte keuken met zeer grote keuze
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

dobberen op de Middellandse zee   
Maa 24 jul 2017 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  hopelijk blijft Oceania Cruises gaan voor de rust en de verfijnde service !
  Een persoonlijke tip

Vraag zeker voor een extra beurt in het specialiteitenrestaurant .Het lukt bijna altijd .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

fantastisch   
Maa 24 jul 2017 - ci uit oordegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor herhaling vatbaar !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

mooie cruise   
Vrij 14 jul 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende cruise met mooie en interessante bestemming, eten zoals steeds top kwlmiteit
  Een persoonlijke tip

ideale rederij voor lekkerbekken die niet van drukte en spetterende show houden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

2 mooie weken aan boord van de Riviera!   
Don 13 jul 2017 - BR uit Dendermonde
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben super genoten van de mooie vaarroute en de uitstekende service!
  Een persoonlijke tip

Er was steeds een gratis shuttle bus voorzien in de havens waar nodig, dat was een uitstekende extra service!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Reizen in alle comfort   
Woe 12 jul 2017 - RB uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zalige manier van reizen, in alle comfort, rust en luxe, voor herhaling vatbaar.
  Een persoonlijke tip

De excursies zijn helaas vaak sterk overprijsd naar Europese normen, zelf ter plaatse een transport of excursie regelen (vb hop on/off bus)kan vaak aanzienlijk goedkoper zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

From Russia with love   
Maa 10 jul 2017 - RA uit Burcht
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede begeleiding ivm uitstappen en tips voor de reis . Laat ons weten als julie een pakket reis cruise hebben .(Promotie) Misschien rond 2020 een ( pensioencruise )?
  Een persoonlijke tip

in Finland is het rond 25/6 midzomernacht en zijn alle winkels dicht . :-( Goede uitstap voor Oceania zou een avond boottocht zijn met de verlichte bruggen in St .Petersburg .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Aanrader   
Woe 5 jul 2017 - SN uit Herk-de-stad
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Echt de moeite waard. Verblijf in penthouse suite was zeer aangenaam. Leuke steden bezocht en de overtocht op het Panama kanaal was een belevenis. Alle dagen aan boord een super ruime keuze van mega lekker eten . We kijken uit naar de volgende cruise.
  Een persoonlijke tip

.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

frans polynesie, hawaii naar los angeles   
Din 13 jun 2017 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  mooie bestemmingen maar met veel zeedagen;( wat ons persoonlijk niet stoort) zeer goede en vriendelijke service. Eten zeer goed. In vergelijking met bvb Insignia zijn de hutten kleiner en minder praktisch ingericht.Ook soms storende geur van keuken en verbrande olie van de schouw.
  Een persoonlijke tip

kies niet voor kajuiten op achtersteven ivm geurhinder. ik zou concierge kajuit in midden van schip verkiezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Island Vibes Miami to Miami   
Don 20 apr 2017 - VM uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er werd vergeten mij aan boord de informatie te bezorgen over mijn terugvlucht
  Een persoonlijke tip

Excursies meer prijsvriendelijk maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Uitstekende cruise   
Maa 3 apr 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met ATC Cruises aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is fenomenaal, lekker en mooi gepresenteerd. Goede bestemmingen.
  Een persoonlijke tip

Voor herhaling vatbaar.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor ATC Cruises
Schip   Service
Hut - Suite