Home   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |  ATC Cruise Blog   |  Contactinfo    
Contacteer ons op  03 - 236.89.39     
 
Rederijdetails
Schepen
225   aanbiedingen
1   ATC Cruises suggestie(s)
3   Special(s) (Extra voordelen)
7   begeleide cruise(s)
17   Beoordelingen
1   blog artikel(en)
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Verstuur naar een vriend(in)
Vraag uw offerte
Waarom Cunard ?
n°1 in trans-Atlantische overtochten
Traditioneel cruisen in een stijlvol imago
Naar New York zonder te vliegen
Interessante lezingen en themacruises
Echte ocean liners voor grote zeereizen
Klassieke Britse “afternoon tea”
De rederij heeft een naam hoog te houden op het vlak van trans-Atlantische overtochten en luxueuze cruises. Cunard is even Brits als het koningshuis, maar ging toch met het beursgenoteerde Amerikaanse Carnival Corporation als eigenaar in zee en heeft dus evengoed een breed internationaal publiek. De eigenaar, selfmade man Micky Arison, koestert mooie plannen voor zijn nieuwe aanwinst: Cunard moet...
Klik hier en lees meer
Uw ATC Cruises adviseur
   
Tamara Willaert
T:   03 / 236.89.39

Tamara Willaert is één van onze Cunard adviseurs.

 
 
Queen Elizabeth *****
  Facebook Verstuur naar een vriend(in) Print deze aanbieding Offerteaanvraag

Doorkruis de zeven wereldzeeën met Cunard

Reeds meer dan 160 jaar doorkruisen de befaamde schepen van Cunard de zeven wereldzeeën. De schepen zijn grote, drijvende hotels die staan voor een uitmuntende service en verwennerij. Cunard behoort tot de absolute wereldtop wat cruises betreft. Eén maal in uw leven een grote cruise maken, de klassieke overtocht van de Atlantische Oceaan meemaken of rondom de wereld varen in grootse stijl aan boord van een Cunard-schip : wat een droom !

Ontdek Cunard met ATC Cruises

---------------------------------------------------------
V L U C H T E N   N I E T   I N B E G R E P E N
---------------------------------------------------------

ATC Cruises REIS- en VAARPROGRAMMA :

Dag 1 Din28 nov 2017 SOUTHAMPTON, Engeland
Dag 2 Woe29 nov 2017 Dag op zee
Dag 3 Don30 nov 2017 A CORUNA, Spanje
Dag 4 Vrij1 dec 2017 Dag op zee
Dag 5 Zat2 dec 2017 CADIZ, Spanje
Dag 6 Zon3 dec 2017 MALAGA, Spanje
Dag 7 Maa4 dec 2017 GIBRALTAR
Dag 8 Din5 dec 2017 LISSABON, Portugal
Dag 9 Woe6 dec 2017 Dag op zee
Dag 10 Don7 dec 2017 Dag op zee
Dag 11 Vrij8 dec 2017 SOUTHAMPTON, EngelandBest beschikbare ATC Cruises prijs :

Buitenhut balkon Britannia (beperkt zicht) vanaf: € 1.319 per persoon
Buitenhut balkon Britannia vanaf: € 1.319 per persoon
INBEGREPEN :
 • de cruise op basis van vol pension (alle maaltijden aan boord)
 • de havengelden
 • alle entertainment aan boord
 • de Belgische BTW

  NIET INBEGREPEN :
 • de vluchten naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • de transfers op de in- en ontschepingsplaats
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • facultatieve excursies
 • fooien
 • verzekering (annulering / reisbijstand / bagage)

  UITGAVEN AAN BOORD IN USD : Bij inscheping wordt automatisch een scheepsrekening voor u geopend waarop al uw uitgaven aan boord automatisch geregistreerd worden. Op het einde van de cruise ontvangt u een gedetailleerd rekeningoverzicht. Alle prijzen aan boord van de schepen van Cunard worden uitgedrukt in USD en de afrekening gebeurt dan ook in USD. Als u uw rekening met credit card voldoet wordt het bedrag door uw kredietmaatschappij aan de interbancaire dagkoers omgerekend naar Euro.

  BRANDSTOFTOESLAG : De hierboven vermelde prijzen zijn gebaseerd op de brandstofprijzen en -toeslagen zoals gekend bij publicatie. De rederij behoudt echter het recht om, in geval van een gevoelige stijging van de olieprijzen, een extra brandstoftoeslag door te voeren.

  VLUCHTEN bij ATC Cruises : Uiteraard kunnen wij voor u de vluchten naar en van de in- en ontschepingsplaats verzorgen. Vluchtprijzen zijn afhankelijk van de bezetting van het vliegtuig op het ogenblik van de reservering. ATC Cruises beschikt over een gespecialiseerd team dat zich uitsluitend met vluchten bezighoudt. Daarom kunnen wij u dan ook steeds de beste prijs voor uw vluchten garanderen !

  EXTRA INFORMATIE : Voor extra informatie, vrijblijvende opties en vaste boekingen kunt u telefonisch terecht bij ATC Cruises op het nummer +32 (0)3 - 236.89.39. U kunt ons echter ook een email sturen door rechts in de blauwe balk te klikken op het item "boekingsaanvraag". Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord op al uw vragen.

  GOEDE RAAD : Wacht vooral niet te lang als u interesse hebt voor deze cruise. De vermelde prijzen gelden alleen voor nieuwe reserveringen en kunnen door de rederij op elk ogenblik gewijzigd worden. De meeste rederijen hanteren dagprijzen die afhankelijk zijn van de bezetting van het schip in het algemeen en van de door u gekozen hutcategorie in het bijzonder. Hoe langer u wacht, hoe beperkter de keuze en hoe hoger de prijs !

  OPGELET : Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is onder voorbehoud van beschikbaarheid, zowel van de vluchten als van de gekozen hutcategorie. De prijzen staan in functie van de bezetting van de schepen en kunnen door Cunard op elk ogenblik en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. Hou daar rekening mee !

  Cunard : Reeds meer dan 160 jaar doorkruisen de befaamde schepen van Cunard de zeven wereldzeeën. De schepen zijn grote, drijvende hotels die staan voor een uitmuntende service en verwennerij. Cunard behoort tot de absolute wereldtop wat cruises betreft. Deze rederij werd opgericht in 1840 en bezit nu het wereldrecord 'aantal transatlantische overtochten'. Ook op het gebied van luxe en comfort genieten de Cunard ocean liners een legendarische reputatie. De maaltijden zijn steeds een belangrijk aandachtspunt aan boord van elk schip en vormen een gastronomische belevenis waar uitstekende culinaire creaties trots opgediend worden door de speciaal in de kunst van de Cunard White Star Service getrainde obers. Eén maal in uw leven een grote cruise maken, de klassieke overtocht van de Atlantische Oceaan meemaken of rondom de wereld varen in grootse stijl aan boord van een Cunard-schip : wat een droom ! Deze droom kan in vervulling gaan met ATC Cruises !


  73932 - 05/09/2017

 • Vaargebied:   Middellandse Zee
  Duur:   11 dagen
  Vertrek:   Din 28 nov 2017
   
  Aankomst:   Vrij 8 dec 2017
  Regime:   Vol Pension
  Huttype:   buitenhut beperkt zicht
  Prijs:   €  1 319       (EU)
        Info over de rederij

        Info over het vaargebied

        Info over het schip

        Dekplan van dit schip

        Alle aanbod van dit schip

        Offerteaanvraag

   

  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Scheepsbezoeken |  Waardebon