Home   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |  ATC Cruise Blog   |  Contactinfo    
Contacteer ons op  03 - 236.89.39     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (52)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (16)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Vaar als eerste mee met de nieuwe Silver Muse van Silversea Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
29 jan '16


 
Silversea Cruises heeft de reservaties geopend voor het nieuwe vlaggenschip Silver Muse. Het ultraluxueuze schip van de rederij komt in april 2017 in de vaart. De inaugurale cruise wordt een reis van 13 dagen tussen Monte Carlo en Nice met vertrek op 20 april 2017. Op deze afvaart bezoekt het schip onder meer Barcelona, Valletta, Amalfi en Sorrento. Vóór de officiële lancering kan u op 10 april 2017 al meevaren op de paascruise. De Silver Muse vaart op deze achtdaagse reis vanuit Monte Carlo naar bestemmingen als Porto Mahon, Livorno en Portofino. Op 18 april 2017 is het schip terug in Monte Carlo voor de doopplechtigheden. Silver Muse zal tijdens haar eerste jaar 130 bestemmingen bezoeken in 34 landen in Europa, Canada, de Caraïben, Noord- en Zuid-Amerika.
 


De Silver Muse telt 286 suites en is daarmee net iets groter dan de Silver Spirit. De maatschappij blijft niet alleen trouw aan haar Europese stijl, maar wil met de Silver Muse de lat andermaal hoger leggen. De leuze van het nieuwe vlaggenschip is ‘Simply Divine’ of ‘Eenvoudigweg Goddelijk’. Dat is dan ook het cruiseproduct dat Silversea Cruises de meest veeleisende cruisepassagier met deze nieuwe generatie schepen wil aanbieden. De Silver Muse is momenteel op de Fincantieri-werf Sestri Ponente (Genua) in aanbouw, maar het plan is om de volgende jaren nog twee identieke zusterschepen in de vaart te nemen.Alle 596 gasten verblijven aan boord van de Silver Muse in suites met butler en teak veranda. De Classic Veranda Suite heeft een oppervlakte van 36 m², aangevuld met een balkon van 6m². Het neusje van de zalm zijn de 119 m² grote Owner Suite met balkon die alles weg heeft van een stijlvol appartement met slaapkamer, salon, eetkamer en de Royal Suite met één of twee slaapkamers, goed voor respectievelijk 137 en 174 m² aan verwennerij, een balkon tot 50 m² en uiteraard een spectaculair zeezicht. Alle gasten genieten daarnaast van een all inclusive-formule met gepersonaliseerde minibar, roomservice, fooien en topgastronomie.De Silver Muse zal over acht restaurants beschikken waaronder Atlantide, La Terrazza, Hot Rocks, Kabuki en Regina Margherita. Atlantide stelt een Europese keuken voor. La Terrazza serveert slow food à la carte. Liefhebbers van grillgerechten op lavasteen vinden hun gading in Hot Rocks, terwijl Regina Margherita de perfecte pizza al fresco serveert. Liever iets exotisch? Dan kan u terecht in het Japanse restaurant Kabuki. Overdag biedt het restaurant sushi en sashimi aan. ’s Avonds staat de teppanyaki centraal. Silversea Cruises zet op haar nieuwste schip de samenwerking met Relais & Châteaux verder met het Franse restaurant La Grande Dame.Met de Silver Muse wil Silversea Cruises het concept van zeereizen aan boord van een intiem ultraluxueus schip herdefiniëren. Voorzitter Manfredi Lefebvre d'Ovidio: "We creëren het ultieme boetiekschip. Silver Muse wil verre van de grootste te zijn, maar garandeert op elk continent de beste, gepersonaliseerde bediening”. Meer info over Silversea’s nieuwe schip en de vaarroutes vindt u bij Cruise Plus en op www.silvermuse.info. Op de microsite kan u alvast op een interactieve manier kennismaken met de Silver Muse, haar suites, restaurants en publieke ruimtes.
 

 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Scheepsbezoeken |  Waardebon